A Pure Pool már kigolyózható PlayStation 4-en és Steam-en

2014. augusztus 08.
1.8561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A független fejlesztő VooFoo Studios és a Ripstone kiadó felfedte új játékát a Pure Pool-t, a Pure sorozat legújabb epizódját, amely Európában július 29-én talált be PlayStation 4-re és az Egyesült Államokban 30-án, valamint PC-re Steam-en keresztül érkezett július 31-én.

Miután kritikailag is sikert aratott a Hustle Kings PlayStation 3 platformokon, a VooFoo Studios élesre fente mesterségét és hiper-realizmusát a Pure Pool új szintre emelésével. A szép és magas minőségű grafikáiról és simán csúszó játékmeneteiről híres csapat, nem csak a játékosoknak adja meg a teljes beleélhetőség lehetőségét a közös asztal teremmel, de a VooFoo csapata minden eddiginél magasabbra emeli a virtuális biliárd játékok mércéjét.

A Pure Pool pályák játékosai saját személyes játékstílust alakíthatnak ki, ami egy sajátos felismerhető profilt alakít ki, amit a játék MI-je is felismer, így nem számít, hogy barátok vagy ellenségek online vannak-e vagy sem. A játékosok biliárd készségei a maximumig meg lesznek próbáltatva ha szembeszállnak a fejlesztő csapat snooker, biliárd és más játékos szupersztárjai ellen.
Pure Pool-t, a Pure sorozat legújabb epizódját, amely Európában július 29-én talált be PlayStation 4-re és az Egyesült Államokban 30-án, valamint PC-re Steam-en keresztül érkezett július 31-én.'>
3 hozzászólás

Yanez

10 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ettől "begolyózok"! röhögő smiley Amúgy valóban rohadtul realisztikus egy játék!

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ha a golyók gömbölyűek, akkor nagy baj nem lehet röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ez kell már Pc-re végre kacsintó smiley

válasz erre
Pure Pool
3.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja