A PSN még mindig nem nyitotta meg kapuit Japánban

2011. június 24.
2.0211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Európában már mindenki örülhet az arcának, ami pedig még ennél is valószínűbb, hogy a többség már meg is feledkezett a Sony szolgáltatásának tragikus leállásáról, ami olyannyi PlayStation 3 tulajdonos életét - de legalábbis majd' egy hónapját - alaposan megkeserítette.

De kapaszkodjatok meg: Japán a mai napig nem élvezheti a PlayStation Network nyújtotta lehetőségeket, a Qriocity-ről már nem is beszélve. Azt hiszem, befoghatjuk a szánkat a mi karcsú néhány hetes agonizálásunkkal...

A Sony Computer Entertainment-nek már a múlt hónap során helyre kellett volna állnia Japánban, ami azonban azóta sem történt meg, a Sony pedig arról tájékoztatja felhasználóit, hogy a PlayStation Network visszaállítása több időt vesz igénybe. A vállalat természetesen bokáig hajolva esdekel a bocsánatért, s ígérik, minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a szolgáltatás mihamarább ismét elérhető legyen - immáron a japán felhasználók számára is.

Az egész világot érintő PSN leállás április 20-án vette kezdetét, s csak május közepe táján kezdett éledezni... Mindig is elismeréssel tekintettem a határt nem ismerő japán türelemre.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 7 napja

az elég gáz

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja