A PS Vita-n is dobbantana egyszer a Ninja Gaiden 3?

2011. augusztus 24.
2.0311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Cseppet sem kizárt, hogy idővel egy újabb méltóság fúrja majd be magát a PlayStation Vita előtt kígyózó sorba, hiszen - mint arra fény derült -, a Team Ninja, a fejlesztővállalatok eme gyöngyszeme is erősen töpreng azon, hogy legkedveltebb csemetéjét is átültesse egyszer a heves érdeklődés övezte handheld platformra.

Könnyedén kimatekozhatjuk, hogy ezzel csakis nyerhet a Team Ninja, a Sony és persze elsősorban mi magunk, a Ninja Gaiden franchise elhivatott rajongói. Egy vérbeli hack-and-slash a videojáték-történelem eddigi talán leghivogatóbb kézi konzolján? Hmmmm...

Hogy a Ninja Gaiden 3 a Wii U-n is landol a megjelenésével, az tiszta sor. Az ám, de mi a helyzet mindeközben a Sony reménységével, mely a játékhoz hasonlatosan jövőre veti magát a piacra? Nos, a Team Ninja az idei GamesCom-on óhatatlanul szembetalálta magát a kérdéssel:

Várható Ninja Gaiden a PlayStation Vita-ra?

Amire a Team Ninja főnöke, Yosuke Hayashi ekképp felelt:

"Kaptunk egy PlayStation Vita-t, és gondolkozunk rajta. Jelenleg a PS3-as Ninja Gaiden-re összpontosítunk, és miután befejeztük, olyan ötleteket is megfontolunk, mint mondjuk a Ninja Gaiden PS Vita-ra való átültetése, mert szeretnénk terjeszkedni a sorozattal."

Ezt engedelmetekkel egy "igen"-nek veszem, kedves Team Ninja.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 26 napja

Jó lenne. Az első értelmes bejelentés Vitára.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011

kapcsolódó hírek, cikkek

Márciusban dobbantana az iPad 3?

Márciusban dobbantana az iPad 3?

legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja