A PS Vita és a GTA V feltételezhető románca felett értekezik a PLAY magazin legújabb száma

2012. április 12.
1.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Sony-féle handheld nyakát is elcsavarná a legújabb Grand Theft Auto? A PLAY magazin forrásai szerint ez több mint valószínű.

Mintha csak a múltkori csalódásunkért óhajtanának kiengesztelni minket, az ipari elemzők rámutattak, hogy a méltán magasztalt Grand Theft Auto franchise ötödik eljövetele alighanem a mérsékelt vehemenciával elstartolt kézi konzolon, alias PS Vitán is megvetné a lábát - ha más nem is, a széria egy spin-offja mindenképp. Ezen a véleményen van többek között Jesse Divinch is:

Függetlenül a Vita sikerétől, vagy a piaci igények változásától abszolút elképzelhető, hogy egyszer látni fogjuk a GTA-t a PS Vita platformon. Valószínűleg még egy kisebb alkotás, adott esetben egy Grand Theft Auto spin-off is elég jó fogadtatásban részesülne ahhoz, hogy figyelemreméltó profitot és fogyasztói elégedettséget eredményezzen.

A Wedbush Morgan analitikusa, Michael Pachter is osztja kollégája véleményét:

Meggyőződésem, hogy végül kiadnak egy Grand Theft Auto játékot a Vitára. Azt azonban nehéz lenne megmondani mikor és hogy prioritással kezelnék-e. Feltehetően erre valamikor 2013-ban kerül sor.

Legutóbb a fejlesztők állítólagos ex-animátora gondoskodott nekünk csámcsognivalóról, a GTA V idei megjelenését helyezve kilátásba...
6 hozzászólás

gymtonic74

8 éve, 3 hónapja és 22 napja

Megnézném, kinek lesz türelme Vita-n egy ilyen tartalomban erös játékot nyúzni, mondjuk BKV szekéren, 10 percben és elméjülve. Valaki könyökével a vesénkben. Meg kisnyugdíjas szemmel verése közepette, akinek szatyrában aszott paradicsom él önnáló életet. Kezünkben meg a gazdagság jelképe, a Sony Vita.

válasz erre

totyak

8 éve, 3 hónapja és 22 napja

Nem volt nagy kunszt megfejteni, hogy lesz GTA PS Vitara. Szerintem ez egyértelmű, csak az a kérdés, hogy mikor jön. Egyébként, mivel nagyon 2013-ra mondják a GTA V-öt, én nem hinném, hogy abban az évben kiadnak egy Vita részt is. Ha jól tudom, soha nem jött együtt, egy évben kézi konzolos és nagy gépes rész. Az meg megint csak borítékolható, hogy nem a PC-re illetve nagy konzolokra megjelenő rész fog Vitara érkezni. Eddig is külön részeket kaptak a handheldek és ezután is azt fognak. De az tuti, hogy fergeteges élmény lesz GTA-t nyomni Vitán. Már akinek erre lehetősége lesz [nekem nem lesz :-( ]

válasz erre

marco

8 éve, 3 hónapja és 23 napja

Én meg biztos. Egy crossplatform gta5 tényleg jó lenne, bár kevés esélyt látok ilyesmire.

válasz erre

Braddock

8 éve, 3 hónapja és 23 napja

Lehet hogy én is eljátszogatnék vele!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 23 napja

GTA V lenne az igazi am vitán, főleg ha crossplatform lenne a ps3-al, hu azt díjaznám!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nagy fíling lenne Vitán. PSP verzió is nagyon bejött anno.

válasz erre
Grand Theft Auto V
7.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profiljaWickedSick profiljaImperator profiljagery1113 profilja