A PS3-as változat tulajai olcsóbb The Last of Us: Remasteredet kaphatnak

2014. április 17.
1.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár sok játékos számára nem is lehet kérdéses, hogy a megjelenéskor majd beruházzon-e a PlayStation 4-es The Last of Us: Remasteredbe vagy sem, azonban akadnak olyan rajongók, akik örülnének annak, ha egy kicsit olcsóbban kaphatnák a játékot - már amennyiben persze egyszer fizettek érte PlayStation 3-on.

A kérdést egy fanatikus vetette fel az európai PlayStation Blog keretein belül, ahol Eric Monacellitől kapott választ kíváncsiskodására, így kiderült, hogy a Sony keresi annak a lehetőségét, hogy miként juthatnának hozzá olcsóbban a The Last of Us: Remasteredhez azok a rajongók, akik korábban már beszerezték az eredetit PlayStation 3-ra.

Konkrét ötletekről és tervekről Monacelli még nem beszélt, de ismerve a Sony rajongóbarát politikáját, biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan előállnak majd egy olyan lehetőséggel, hogy mindenkinek megérje megvásárolni a The Last of Us: Remasteredet, függetlenül attól, hogy megvásárolta-e az előző generációban az alkotást, vagy sem.
2 hozzászólás

teglasdavid

6 éve, 7 hónapja és 27 napja

Ez akkor szemétség ...

válasz erre

totyak

6 éve, 8 hónapja

Csak a vásárlók nem nagyon tudják bizonyítani, hogy megvették ps3-ra, maximum a digitális vásárlásokat lehetne ellenőrizni. Akinek lemezen van meg, annak nem tudom hogy adják majd olcsóbban.

válasz erre
The Last of Us
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja