A PS3 firmware-je okozza az L.A. Noire kifagyásait?

2011. május 19.
2.8201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Miután tetemes mennyiségű panasz érkezett a PlayStation 3 tulajdonosoktól a Rockstar Games-hez, a fejlesztők is tesztelésbe fogtak, hogy kiderítsék mi okozhatja a túlmelegedést, lefagyásokat.

Jelenleg a cég azon az állásponton van, hogy a legfrissebb, 3.61-es firmware okolható a gondokért. A Rockstar szerint két hibajelenség fordulhat elő: a PS3 magától kikapcsol, vagy lefagy, ilyenkor ki kell kapcsolni és újraindítani. "Megbizonyosodtunk arról, hogy több játék is (Rockstar és nem Rockstar fejlesztések egyaránt) akkor melegszik túl, vagy áll le, amikor a 3.61 telepítve van. Egyelőre a Sony-val való kapcsolatba lépést javasoljuk megoldásként.

Természetesen folytatjuk az L.A. Noire tesztelését különböző hardver és firmware összeállításokon, hogy kiszűrhessük az okokat és megoldást találjunk." - jelentette be a cég. A közeljövőben megjelenik egy patch a játékhoz, de a Rockstar nem ígéri, hogy az megoldaná a túlmelegedési gondokat. Xbox 360-on szintén felmerültek rendellenességek, amiknek hamarosan utánajárnak.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 napja

Közbe kiderült semmi köze a PS3 update-hez! Nevetséges amit a ROCKSTAR csinál, javasolják nem karcos-e a lemez, próbáljuk ki másik gépen....nem hogy megirták volna rendesen a kódot.

válasz erre

Vendég

14 éve, 14 napja

Egymásra mutogatás. Bravó!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja