A Prolimatech bemutatta új Black Series Genesis CPU hűtőjét

2012. június 15.
2.5041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A különféle hűtési megoldásokra szakosodott Prolimatech a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy egy új fejlesztésű, a központi feldolgozókra kihegyezett hűtőrendszerrel bővítette ki a termékpalettáját.

Az frissen reflektorfénybe állított újdonság a vállalat Black Series családjának legfiatalabb tagja, ami az üzletek kínálatában Prolimatech Black Series Genesis típusjelzéssel fog felbukkanni. Ahogy azt már az elnevezése is mutatja, a szóban forgó rendszer személyében lényegében a vállalat korábbi Genesis modelljének átdolgozását köszönthetjük, ami a ráncfelvarrás eredményeként immár eloxált alumínium hűtőbordázattal dicsekedhet.

Az új processzorhűtőt természetesen egy univerzális felfogatókészlettel szállítja a gyártó, aminek köszönhetően az egyaránt ideális választás lehet az AMD és az Intel rendszerek tulajdonosainak is. A Prolimatech Black Series Genesis kompatibilis az Advanced Micro Devices AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1 és FM2, valamint az Intel LGA 775, LGA 1155, LGA 1156, LGA 1366 és LGA 2011 tokozású processzorokkal.

Akárcsak elődje, az új CPU hűtő is 146 X 216,5 X 160 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 800 grammos tömeg párosul (a paraméteres ventilátorok nélkül értendőek). A különleges, aszimmetrikus dupla torony kialakításának köszönhetően a rendszer nemcsak a CPU hűtését képes ellátni, hanem javítja a MOSFET-ek és a memóriamodulok szellőzését is.

A központi feldolgozó felületével érintkező hűtőalapból a felgyülemlett forróságot hat darab hat milliméteres, nikkelezett hővezető cső szállítja el a két részre osztott hűtőbordázathoz. A hűtőrendszert a Prolimatech ventilátorok nélkül szállítja, de igény esetén a felhasználó akár három darab 120 vagy 140 milliméteres egységgel is felszerelheti.

A készletben a cég mellékel még két darab 120 milliméteres és két darab 140 milliméteres a ventilátorok rögzítésére szolgáló felfogatót, de természetesen a PK-1 típusjelzésű hővezető pasztáról sem feledkeztek meg, így a felhasználó akár azonnal hozzáfoghat a hűtőrendszer beszereléséhez. Az új Prolimatech Black Series Genesis már előrendelhető az Overclockers UK honlapjáról 93 dolláros áron.

A Prolimatech bemutatta új Black Series Genesis CPU hűtőjét - 2. kép


A Prolimatech bemutatta új Black Series Genesis CPU hűtőjét - 3. kép


A Prolimatech bemutatta új Black Series Genesis CPU hűtőjét - 4. kép

1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja