A Prolimatech bejelentette új MK-26 Black Series VGA hűtését

2013. március 02.
1.5801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A tegnapi napon a Prolimatech bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a grafikus gyorsítókra szabott hűtőrendszereinek felhozatalát.

A szóban forgó újdonság személyében tulajdonképpen a vállalat korábbi MK-26-os modelljét köszönthetjük, vagyis annak a Black Series családba sorolt variánsát, így ennek fényében nem is lehet meglepő, hogy a rendszer már matt fekete színezésű, anodizált alumínium hűtőbordázattal gördült le a gyártósorról. Ahogy azt a komolyabb hűtésektől megszokhattuk, a most bemutatott változat is már egy univerzális felfogatókészlettel fog megérkezni, aminek köszönhetően egyaránt alkalmazható lesz az AMD Radeon és az nVidia GeForce gyorsítók esetében is.

A feketébe öltöztetett hűtés 257 X 47 X 146 milliméteres méretekkel született meg, ami mellé 590 grammos tömeg párosul. A grafikus processzor felületével egy rézből készített, nikkelezett hűtőalap érintkezik, amiből a felgyülemlett forróságot hat darab 6 milliméteres hővezető cső szállítja el a két részre bontott hűtőbordához.

A 320 wattos hőmennyiség elvezetésére képes rendszer passzív megoldásként látott napvilágot, viszont a tervezők gondosságának köszönhetően igény esetén felszerelhető két darab 120 vagy 140 milliméteres ventilátorral is. A készletben a gyártó mellékeli még a memóriachipekre és a feszültségszabályzó rendszerre szabott hűtőbordákat, a két ventilátor telepítéséhez szükséges felfogatókat, két darab PWM elosztót, valamint a PK-3-as hővezető pasztáját. Az új Prolimatech MK-26 Black Series várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.
5 hozzászólás

kpal

5 éve, 11 hónapja és 20 napja

Venti nélkül max középkategóriáig lehet jó . Viszont nincs zaj

válasz erre

rDAVE

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

RED írta:
A hagyományos mk-26 az 20 körül mocorog.
Annyiért én még videokártyát sem vettem eddig...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

Elég durva cucc

válasz erre

csirkee

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

Gondolom nem olcsók ezek a masinák...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljaImperator profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja