A pletykák pletykája: PSP2-re készülő Uncharted epizódon dolgozik a Naughty Dog?

2010. december 21.
1.6401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha létezik olyan, hogy a "pletykák pletykája", akkor ma reggeli első hírünk minden kétséget kizáróan az lesz, ugyanis a GameInformer magazin napvilágra hozott egy masszív szóbeszédet, amelyben a srácok arról tudósítanak számunkra, hogy megbízható forrásokból úgy hallották, hogy a Naughty Dog brigádja egy be nem jelentett Uncharted mellékszálon is munkálkodik a háttérben, amely a szintén be nem jelentett PSP2-re készülődik már, mint első komolyabb cím.

A sztori érdekessége, hogy nem csak a játék, hanem a kijelölt platform is kérdőjeles még ezekben a pillanatokban, és bár a 2011-es E3 kiállításig - sokan erre várják a PSP2 bejelentését - még sok minden bekövetkezhet, egyelőre csak óvatos tekinteteket vessünk a fenti sorokra, és egyáltalán ne éljük bele magunkat a történetbe, hiszen nagyjából annyi valóságalapja van, mintha azt mondanánk, a PlayStation 5-re készül már a LittleBigPlant 16.

Körülbelül ennyire nonszensz jelenleg az is, hogy egy Uncharted spin-off készülődik a PSP2-re. Természetesen azért tartsuk észben a történteket!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Ezek a Gameinformer-ék nagyon jól tájékozottak, mindig kiderítenek valamit. És a hír, mint most már mindenki tudhatja, igaz lett. Uncharted: Golden Abyss címen jelent meg a Vita epizód.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja