A PlayStation 3 tarolt a Bafta díjátadón

2011. március 17.
2.1691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A helyi idő szerint tegnap este megrendezésre került Bafta Video Game Awards díjátadó gálán a PlayStation 3 exkluzívái taroltak, nevezetesen a Sony Santa Monica kebelén cseperedett God of War 3 című akció-kalandjáték kapta a Művészeti Teljesítményért járó plakettet.

A Heavy Rain is számos díjat nyert, ám nem az összeset, amiért annak előtte jelölték. Amiket magáénak tudhat, az a Legjobb Zene (Best Original Music), a Legjobb Történet, valamint a Technikai Innováció díja.

Mint arra számítani lehetett, a 2010-es Játék díj - az egyetlen, amelyet a közönség szavazhat meg - természetesen a Call of Duty: Black Ops-ot illette, míg a Bafta saját Legjobb Játék díját a Mass Effect második része kapta. Egyik döntés sem szült heves és vérbefúló vitákat: mindenki egyöntetűen bólintott rájuk. A díjátadó valamennyi résztvevője úgy vélte, valóban a szóban forgó videojátékok érdemelték ki a becses plaketteket.

Ti hogy vélitek?
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja

hát mi tarolna srácok? a box?röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

marco

14 éve, 2 hónapja

Detto. Black Ops nem érdemel díjat.

válasz erre

Ryo san

14 éve, 2 hónapja

Mindennel egyetértek,kivéve a Black Ops-ot!!Jó játék,de hogy a legjobb?Ugyan már.Csak körbe kell egy kicsit nézni maga körül az embernek,és jobbakat talál!Az a fene hype,az viszi magával ezt a sorozatot.Mert ki is a májer gyerek?Hát aki COD-dal játszik a fönébe is! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja