A PlayStation 3 cseppet sem tartja vissza a Call of Duty-t - állítja a Sledghammer CEO

2011. szeptember 07.
2.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mennél tágabb teret nyer magának a médiában az újgenerációs konzolok körötti zsongás, annál több ízben kapjuk magunkat azon, hogy le"öreglányozzuk" aktuális gépparipáinkat, és egyre csak degradáljuk azok teljesítményét - ami végül is abba torkollik, hogy akaratlanul is megkérdőjelezzük, vajon képes-e az Xbox 360 vagy a PlayStation 3 elcipelni a hátán egy olyan combos címet, mint mondjuk a Modern Warfare 3.

Számíthattunk rá, hogy futótűzként terjed majd el az a pletyka, miszerint a PlayStation 3 kapacitásánál fogva hátráltatja a franchise idei részének kibontakozását. Glen Schofield pedig kényszert érzett arra, hogy minderre rácáfoljon.

Glen Schofield, a Sledgehammer Games vezérigazgatója úgy véli, megalapozatlanul vonjuk meg a Sony nagyszerű konzoljától a belé vetett hitünket. Egyúttal cáfolja az olyan pletykákat, miszerint a kérdéses konzol visszatartaná a Call of Duty-t.

"Ennek semmi köze hozzá" - felelte Schofield a kérdésre, hogy szerinte a Modern Warfare 3 kinőtte-e a jelenlegi konzolokat. - "Valójában arra voltak kíváncsiak, vannak-e még ötleteink, amiket végül nem tudtunk belerakni a játékba. Igen, ilyenek mindig akadnak. Olykor az erőforrások miatt, máskor a frame-rate végett, tehát nem, a PS3 nem tart vissza bennünket."

A PlayStation 3 cseppet sem tartja vissza a Call of Duty-t - állítja a Sledghammer CEO - 2. kép

A PlayStation Lifestyle múlt hónapban leközölt egy cikket, a következő főcímmel: "A PS3 öregedő hardvere korlátozza a Call of Duty-t, mondta a Sledgehammer CEO-ja" - utalva arra, hogy mindenképp szükség van az új generációra ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a Call of Duty címből. Nos, Schofield nem így látja.

"Megtaláljuk a módját, hogy többet hozzunk ki belőle" - legyintett.

"Amikor megjelennek az új konzolok, az elején senki sem fogja tudni, mit is kezdjen velük. Tehát időbe telik majd, mire belerázódunk. De igen, rendkívül hálás vagyok érte. Szerencsére elég jól ismerem a srácokat ott a Sony-nál."
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 3 napja

ezt a hülyeséget...ráadásul a ps3 szebb grafikailag mint az xbox

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja