A Pixar is segédkezet nyújt a Gears of War: Judgment fejlesztésében

2012. június 27.
1.7681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Legyünk akármilyen elszántak, az Andy szobáját benépesítő játékszerek és a Gears of War franchise között aligha találnánk összefüggést, márpedig az Epic történetesen a méltán elismert animációs stúdió, a Pixar segítségéért folyamodott a sorozat legújabb darabjával kapcsolatban.

Hogy mégis miben lehetne a Gears of War csapat szolgálatára egy olyan ennivaló figurákkal hódító stúdió, mint a Pixar? Nos, éppenséggel abban, amiben bizony vitathatatlanul hagy némi kívánnivalót maga után a nagyszerű sorozat, s amelyben ugyanakkor a Pixar a kezdetek kezdete óta jeleskedik: a történetben.

Rod Fergusson, a franchise producere elismeri, hogy e tekintetben a Gears of War valóban nem az ipar legtündöklőbb gyöngyszeme - miként azt annak idején Chuck Beaver is kihangsúlyozta -, s éppen ezért szükségesnek is tartotta, hogy ez ügyben olyanok segítségét kérjék, akiknek közreműködésével a Gears of War: Judgment bizonnyal fordulópontot jelenthet a sorozat számára.

"Már a kezdetek óta próbáljuk fejleszteni az előadásmódunkat" - mondta Rod a Game Informernek. - "Ez pedig ésszerű eljárásnak tűnt ahhoz, hogy rálátást nyerjünk arra, mégis mit tartunk az iparban a legjobbnak."

Az egyik legfontosabb szempont a karakterfejlődés, a motiváció, mint arra a Pixar rámutatott; hiszen példának okáért elég a Toy Storyból ismert cowboyra, Woodyra gondolnunk, aki retteg az elhagyatottságtól, attól hogy egyszer elfelejtik - a Toy Story sorozatnak ez az alapmotivációja. A népszerű mesefilmek példáján okulva az Epic és a People Can Fly ezúttal nagyobb hangsúlyt fektet majd Cole és Baird motivációira.

A legfrissebb értesülések alapján nem kizárt, hogy a Gears of War: Judgment csak jövő januárban látja meg a napvilágot.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nem sok ertelmet latom hogy legyen sztori. Ez egy gyilokgame.

válasz erre
Gears of War Judgment
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja