A Pillars of Eternity mentette meg az Obsidiant a bezárástól

2015. március 11.
1.8841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megdöbbentő részletek derültek ki nemrégiben az Obsidian Entertainment csapatáról, akik egy a Pillars of Eternity-hez kapcsolódó előzetes dokumentumfilmben beszéltek arról, hogy miért is a csapat történetének egyik legfontosabb alkotásáról van szó a kérdéses szerepjáték képében.

A Road to Eternity címre keresztelt dokumentumfilm első részét az alábbiakban magatok is megtekinthetitek, és a saját fületekkel hallhatjátok, amint a csapat arról beszél, hogy 2012-ben kis híján a bezárás szélére sodródtak egy új, konzolos videojáték törlése miatt, és bár a katasztrófa szinte elkerülhetetlen volt, akkor jött Adam Brennecke és később Josh Sawyer, akik lefektették a Pillars of Eternity alapjait.

A projekt prototípusát ugyanis azonnal feltették a Kickstarterre, ahol annyira meggyőzték a rajongókat, hogy közel 4 millió dollár gyűlt össze rá, ami bőven elegendő volt ahhoz, hogy fennmaradjon a stúdió, és elkészüljön egy igazán klasszikus szerepjáték. A többi - ahogy mondani szokás - ma már történelem.

Pillars of Eternity-hez kapcsolódó előzetes dokumentumfilmben beszéltek arról, hogy miért is a csapat történetének egyik legfontosabb alkotásáról van szó a kérdéses szerepjáték képében.'>
4 hozzászólás

drift3r91

8 éve, 9 hónapja és 24 napja

Csak ez a gáz, hogy amit mások összeraknak pénzt, és jó dolgok készülnek belőle, azt a nagy játékgyártók végtelen pénzügyi háttérrel se tudnák.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

kpal írta:
Kickstarter menti meg a félvilágot . mosolygó smiley
Nagy ötlet és működik, de jobban kellene a projekteket figyelni. Az ilyen összetöröm a PS4-em egy videóban és hasonló baromságokat felengedni nagy hiba. Mondjuk lehet a Kickstarter nem engedi fel, nem tudom, de valamelyik oldalon vannak ilyenek is.
Viszont tényleg sok jó cucc van rajta, most is van egy olyan elektronikus hibrid hangszer, ami nálam instant vásárlás lesz.

válasz erre

C64 fun

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

kpal írta:
Kickstarter menti meg a félvilágot . mosolygó smiley
Talán a legjobb közösségi megmozdulás az elmúlt évtizedekben.

Nagyon hasznos dolog.

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Kickstarter menti meg a félvilágot . mosolygó smiley

válasz erre
Pillars of Eternity
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja