A PAX East-en már játszható lesz a következő be nem jelentett Twisted Pixel alkotás

2011. január 14.
1.8901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Splosion Man videojátékról elhíresült Twisted Pixel csapata a múltban bejelentette, hogy több alkotáson is munkálkodik egyszerre, amelyek közül az egyiket néhány héttel ezelőtt már be is jelentették, ő lett a Ms.

Splosion Man, avagy az eredeti koncepció érdekes folytatása. Akárhogyan is számolunk azonban, ez csak egy program, így legalább még egy darabnak készülnie kell a srácok műhelyében, és ahogyan azt a csapat egyik dizájnere, Dan Teasdale megosztotta a Joystiq munkatársaival, hamarosan mindenre fény derül.

Merthogy a Dannel készült interjúból kiderült, hogy az idei PAX East expón már játszható formában is jelen lesz az egyelőre még be nem jelentett alkotás, aminek az a következménye, hogy még a kiállítás előtt biztosan bejelentésre kerül a program. Hogy pontosan mit kíván bejelenteni a Twisted Pixel, az egyelőre óriási rejtély, de még tavalyról származó pletyka, hogy egy konzolos MMO-n dolgoznak, így lehet, hogy éppen azt fogják leleplezni néhány hónapon belül. Kíváncsian várjuk a történteket!
3 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 6 napja

hát nem igazán kaptam fel a fejem rá, de majd meglátjuk mien lesz.

válasz erre

lacyboy

14 éve, 4 hónapja és 6 napja

Ez a game nem nagyon érdekel

válasz erre

totyak

14 éve, 4 hónapja és 6 napja

Milyen fura, hogy olyan játék lesz egy expón, amiről még semmit nem tudunk. Normál esetben meg van egy játékról némi információnk és azt várjuk, hogy mikor láthatjuk valamilyen játékokkal foglalkozó összeröffenésen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja