A Paradox lerántja a leplet a Vietnam franchise-ról

2011. április 03.
2.0311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Paradox Interactive ma végre bejelentette jelenleg is készülő új RPG stratégiai játékuk teljes nevét, a King Arthur II-t, mely ezennel King Arthur II: Vietnam címen fut majd tovább.

Hogy miért e váratlan fordulat? Ha emlékeztek még, néhány napja már szerét ejtettük egy másik Vietnam-os DLC, a Magicka: Vietnam bemutatásának, és igen, van összefüggés! Ez utóbbi alkotásuk megjelenését ugyanis rendkívüli siker koronázta, hát úgy gondolták, egy újabb lövés ugyanabba az irányba még felzavarhatja a vadat - ha élehetek ilyetén megfogalmazással.

Az okra Fredrik Wester, a vállalat fejese világít rá:
"Egy utazó egy ízben azt mondta, >>Ne törjön meg a hited!<<, és ehhez hívek is maradunk! A Magicka DLC iránt tanusított érdeklődés olyan nagyszerű volt, hogy úgy döntöttünk, tovább haladunk ebbe az irányba, ez tehát egy a vállalatunk és más játékaink érdekében hozott stratégiai döntés. Nem konzultáltunk más fejlesztőkkel, vagy kollégákkal, egyszerűen csak így éreztük helyesnek."

Ám a Paradox brigád töretlen lendülettel halad tovább, a King Arthur II: Vietnam-ot ugyanis hamarosan egy űrstratégia (nyamm!) fogja követni, bizonyos Sword of the Stars II: Vietnam (hee?!).
2 hozzászólás

lacyboy

14 éve, 1 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
április 1 már elmúlt
Ja kicsit megkéstek vele mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 11 napja

április 1 már elmúlt

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja