A Paradox Interactive Convention 2011 felhozatala

2011. január 05.
2.0861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive srácai a tegnap esti órákban hivatalos közleményben jelentették be a nagyvilág számára, hogy a januárban megrendezésre kerülő saját bejáratú expójukon, avagy a Paradox Interactive Convention 2011-en milyen alkotásokkal kedveskednek majd az egybegyűlteknek, illetőleg a kiadó fanatikusainak.

Ennek örömére megtudtuk, hogy nyolc már bejelentett videojáték biztosan prezentálásra kerül az eseményen - lista lejjebb -, de mellettük még bejelentésekre is számíthatunk.

Bár az illetékesek egyelőre nem osztották meg velünk, hogy miféle leleplezések várhatók a kiállításon, arra már most mérget vehetünk, hogy összesen hét vadonatúj videojáték bejelentésére készülhetünk, amelyek a következő munkacímeket viselik jelenleg: Project Spring Break, Project Ice Man, Project Orange, Project Penny, Project Tatanka, Project Mayflower és Project Doom. A rendezvényen olyan kiváló csapatok prezentálnak majd, mint a Taleworlds Studios, a Neocore Games vagy éppen a Nitro Games, de lesznek új brigádok is, mint a TurboTape Games, a Seatribe, a Radioactive Software és a Colossal Order. Nagy izgalmaknak nézünk tehát elébe! Hogy milyen már bejelentett alkotásokat láthatunk a Paradox Interactive Convention 2011-en? Lássuk hát:

Magicka
Cities in Motion
Pride of Nations
Magna Mundi
Sword of the Stars II
Supreme Ruler: Cold War
Crusader Kings II
Dreamlords: Resurrection
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

A Paradox valahogy még nem hozott össze olyan játékot, ami nekem kedvemre való volna.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja