A Panasonic bemutatta új Lets note J9 noteszgépét

2010. szeptember 30.
1.9111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Panasonic a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó Let's note szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Panasonic Let's note J9 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új noteszgép különlegessége, hogy méretét tekintve a netbookok családjába tartozik, viszont a borítása alatt már az Intel Core processzorok különféle változatai találhatóak.

A gép hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 251,9 X 171,7 X 27-35 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, a súlya pedig alig 970 gramm. A rendszer egy 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as (WXGA) natív felbontással rendelkezik. A Panasonic Let's note J9 az Intel HM55 Express chipkészlet köré épül, és a gyártó változattól függően a fent említett Intel központi feldolgozó 2,40GHz-es Core i3 370M (CF-J9N), vagy a 2,53GHz-es Core i5 460M (CF-J9L) változatával szereli, míg a DDR3-as memóriarendszer alapesetben 2GB RAM-al van feltöltve (6GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért a processzorokba integrált Intel HD Graphics chip felel, az adatok tárolásáról pedig a CF-J9N modell esetében egy 160GB-os hagyományos merevlemez, míg az erőteljesebb társánál egy 128GB-os szilárdtest-meghajtó (SSD) gondoskodik.

A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11a/b/g/n rendszerű WiFi modul, és egy WiMAX egység garantálja. Az ultrahordozható külső részén található egy SD formátumra felkészített kártyaolvasó (SDHC és SDXC kompatibilis), egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint a beépített audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel (64bit), és egy Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint akár 12 óra folyamatos üzemidőt is képes biztosítani. Az új Panasonic Let's note J9 szállítása október 15-én fog megkezdődni, a boltok polcain pedig az SSD-vel és a Core i5-ös CPU-val szerelt modell 2140$-os árcédulával fog felbukkanni.
3 hozzászólás

skyman

14 éve, 8 hónapja

totyak írta:
Úgy, hogy vannak olyan állatok, akik megveszik, tehát miért ne adnák ennyiért.
Hát én ennyi lovét biztos nem adnék ki érte. Ennyiböl már lehet venni egy rossz ladát meg egy fain kis tanyátröhögő smileyröhögő smiley és lehet farmvillezniröhögő smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 8 hónapja

skyman írta:
Több mint félmillio forint?meglepett smiley
az hogy lehet?.o
Úgy, hogy vannak olyan állatok, akik megveszik, tehát miért ne adnák ennyiért.

válasz erre

skyman

14 éve, 8 hónapja

Több mint félmillio forint?meglepett smiley
az hogy lehet?.o

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja