A No Man's Sky fejlesztőit elárasztotta a víz

2013. december 25.
1.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Nem kezdődött jól az ünnepi szezon a No Man's Sky fejlesztői számára, a Hello Games stúdióját ugyanis sajnálatos módon teljes mértékben elárasztotta a víz.

A Joe Danger és a No Man's Sky fejlesztőit nem kímélete a sors, irodájukat ugyanis teljes mértékben elöntette a víz, "köszönhetően" a tegnap Nagy Britannián átvonult viharnak. Habár a csapat Twitteren újra megszólalt a tegnapi áradás kapcsán, egyelőre nem tiszta, hogy az áradás miként befolyásolta a csapat munkáját a két fejlesztés alatt álló projekt kapcsán (No Man's Sky, Joe Danger Infinity).

Ez egy fura karácsony a csapat számára. Sok mindent elvesztettünk. PC-k, monitorok. Egy folyó kitört a medréből, és mindent elárasztott az irodában. Komoly veszteségeket szenvedtünk, de reméljük a legjobbakat - zárul a csapat baljós nyilatkozata.

Reméljük, hogy a tíz főt foglalkoztató Hello Games minél hamarabb túljut a most átélt traumán, és megújult erővel térnek vissza az ígéretesnek tűnő No Man's Sky fejlesztéséhez. :(
6 hozzászólás

fantis6

10 éve, 7 hónapja és 5 napja

kár értük, tényleg nem jól kezdödött ez az év nekik

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 14 napja

Vacak egy helyzet. 10 fő elfér egy kis irodában, ahol gondolom kb. 10 gép lehetett. Azok meg vélhetően mind eláztak. Szerezhetnek be mindent újra.

válasz erre

LolZ

11 éve, 2 hónapja és 15 napja

A játék szerintem nincs bajban.Viszont ez tuti minusz pénz és idő.

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 15 napja

Remélem nincs bajban a játék.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 2 hónapja és 15 napja

Vendég írta:
Csak volt biztonsági mentésük...mosolygó smiley
Nem csak ez a gond, hanem az is, hogy kis csapatról van szó. Eleve a No Man's Sky fejlesztése is elég komoly melónak tűnik pár fő számára, hát még így... Reméljük sikerül helyre tenni a dolgokat.

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 15 napja

Csak volt biztonsági mentésük...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja