A Nintendo szerint idén év végén érkezhet a Super Mario 3DS és a Mario Kart 7 is

2011. július 29.
1.7291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo legfrissebb közleménye szerint idén már biztosan nem maradunk Mario játék nélkül, amint ugyanis a japánok elárulták, még 2011-ben szeretnék a boltok polcaira küldeni a Super Mario 3D-s és a Mario Kart 7-et is.
 

Minderre a tervek szerint csak az esztendő végén lesz komolyabb esély, hiszen szeretnék, ha a játékosok többsége Mario játékot tenne a karácsonyfa alá. A napvilágra hozott megközelítőleges megjelenési dátumok alapján erre valóban sok esély van.

A Nintendo szerint ugyanis a Super Mario 3DS valamikor idén novemberben, míg a Mario Kart 7 egy hónappal később, december havában jelenhet meg. Előbbi alkotás egyébiránt a Super Mario 3DS Land névvel fog debütálni, míg a Mario Kart 7 egyelőre nem rendelkezik végleges elnevezéssel. Bár nem a Mario franchise-hoz köthető, de a japánok szintén megerősítették, hogy még az idén, a 2011-es "holiday szezonban" lesz a Kid Icarus: Uprising premierje is. Izgalmas év végének nézünk tehát elébe a Nintendo részéről.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 napja

Mario Kart 7-tel már játszottam egyik ismerősnél és az elég jó lett. Ezek a játékok pont olyanok, hogy a Nintendo kézi konzolján még elmennek, de szerintem Wii-re, meg WiiU-ra pl. már kezdenek kevesek lenni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt