A Nintendo szerint 720p-ben futnak majd a Wii U kezdőcímei

2012. június 11.
1.5051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wii U Daily magazin egy friss interjút közölt néhány órával ezelőtt a Nintendo egyik legismertebb játékdizájnerével, Katsuya Eguchi-vel, aki megerősítette a lap számára, hogy legújabb otthoni konzoljuk kezdőcímei kivétel nélkül 720p-ben futnak majd, ami 1280x720 pixeles videófelbontást jelent.

Mint kiderült, ez a tulajdonság csak a kezdő címekre lesz érvényes, a Wii U-ban ugyanis ennél lényegesen több erőforrás található, így a későbbiekben természetesen magasabb babérokra kívánnak törni a japánok.

Katsuya elmondta, hogy a Nintendo célja a 60 frame per second elérése, amit természetesen a nagyobb, 1080p-s felbontás követ majd, ami jelenleg ugyebár a full HD kategória.

A dizájner elmondta, hogy már most vannak olyan kezdőcímek, amelyek 720p-ben jelennek csak meg ugyan, de képesek a 60 frame per second teljesítményre, ilyenek például a Nintendo Land vagy a Pikmin 3.

Kíváncsian várjuk, hogy melyik lesz az első olyan Wii U-s játék, amely kilép a 720p határai közül és egy kategóriával feljebb lép.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 23 napja

Hát ezt komolyan nem értem. A Wii U ennyi?wtf smiley

válasz erre

rDAVE

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Vendég írta:
Öööööö és ez olyan nagy valami?meglepett smiley Ha fullhd lenne azt mondom ok, de ez nem olyan nagy hűha...mosolygó smiley
Senki nem mondta hogy ez nagyszám csak egy apróbb érdekesség amúgy meg a cikkben is oda van írva hogy utána már 1080p-s felbontással fognak megjelenni a játékok.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Öööööö és ez olyan nagy valami?meglepett smiley Ha fullhd lenne azt mondom ok, de ez nem olyan nagy hűha...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja