A Nintendo is megerősítette a kiszivárgott Wii U-s dobozképek valódiságát

2012. augusztus 10.
1.3531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elég komoly - mondhatni több napos - fáziskéséssel ugyan, de a UbiSoft után végre a Nintendo is egy hivatalos közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy hivatalosak voltak a kanadai Amazon által néhány nappal ezelőtt bemutatott Wii U-s dobozképek, amelyek enyhén szólva is a legendás Dreamcast box artokat juttatták a játékosok eszébe.
 

A japánok egy hivatalos állásfoglalást adtak ki a témában, aminek köszönhetően megtudtuk, hogy a cég illetékesei már valóban véglegesítették a dobozképek formuláit, illetőleg a hozzájuk kapcsolódó kísérődizájnt.

A Nintendo a hivatalos közleményben azt is elárulta, hogy már régen kiadta ezeket a kiadói partnereknek, magyarán a jövőben további Wii U-s box artok felbukkanása is várható a világhálón, habár az igazán nagy élmény majd akkor lesz, ha ezeket végre a valóságban, a boltok polcain is megcsodálhatjuk.

Sajnos a közlemény mellett a Nintendo továbbra sem osztott meg velünk hivatalos megjelenési dátumot vagy végleges árcédulát a Nintendo Wii U-val kapcsolatban, így ezekre az információkra továbbra is várnunk kell.
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 11 hónapja és 11 napja

A Nintendo már a kezdet kezdetén sem volt nagyon képben a WiiU-val, azóta meg csak úsznak az árral, pedig nem lenne az egy rossz gép. Csak valamit nagyon gyorsan tenni kéne. Ubisoft meg szokásához híven támogat minden platformot, most is jön majd az AC IV is WiiU-ra.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaKisember001 profilja