A Nightwish kapja a főszerepet az aktuális heti Rock Band 3 frissítésben

2012. augusztus 12.
4.5921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ezen a héten sem maradnak új dalok nélkül a Rock Band 3 rajongói, a Harmonix ugyanis bejelentette, hogy ismét három vadonatúj tétellel gazdagodik a játék kínálata, méghozzá olyan zenekaroktól, mint a Nightwish és a Foreigner.

Habár a három dal úgy oszlik meg, hogy egy a Nightwish és kettő a Foreigner javára, a DLC így is a Nighwish miatt lesz ismertebb. A rajongók közül egyébiránt Anette Olzon szerelmesei örülhetnek, hiszen nem a Tarja-korszakból, hanem a 2007-es Dark Passion Play lemezről választottak ki a fejlesztők egy nótát, méghozzá a felvétel egyik nagy slágereként ismert "Amaranth"-ot.

A Foreigner részéről eme pörgős Nightwish dallal ellentétben két ballada kapott helyet, így az "I Want to Know What is Love", valamint a "Waiting for a Girl Like You", amelyekkel könnyeket csalhatunk akár barátnőnk szemébe is, műanyag gitár ide vagy oda.

A dalok darabjai 2 dollárba, 160 MS vagy 200 Wii pontba kerülnek platformtól függően és mindegyik támogatni fogja a billentyűs hangszereket, sőt, a Nightwish nótájához még Pro Guitar és Bass sávok is elérhetők lesznek.
Rock Band 3 rajongói, a Harmonix ugyanis bejelentette, hogy ismét három vadonatúj tétellel gazdagodik a játék kínálata, méghozzá olyan zenekaroktól, mint a Nightwish és a Foreigner.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 18 napja

Elég drága

válasz erre
Rock Band 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja