A next-gen konzolokat veszi célba a Dreamfall Chapters: The Longest Journey

2013. június 27.
1.7871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Legfrissebb információink szerint igencsak nagyban gondolkozik a Red Thread Games fejlesztőcsapata a Dreamfall Chapters: The Longest Journey-vel, a Rezzed 2013 rendezvényen ugyanis Ragnar Tornquist, avagy a csapat vezető fejlesztője már a next-gen konzolos változatokról beszélt.

Emlékeztetőül, a Dreamfall Chapters: The Longest Journey eredetileg egy kis projektként kezdte életét a Kickstarteren, de akkor még szó sem volt arról, hogy valaha konzolokra is megjelenhet a játék, éppen emiatt ért váratlanul minket Ragnar bejelentése.

Az Eurogamer magazin újságíróinak ugyanis az említett eseményen úgy nyilatkozott, hogy mindkét next-gen platformra, így PlayStation 4-re és Xbox One-ra is betervezték a játék premierjét, sőt, még a Wii U-t is célba vették, természetesen a PC mellett. Őszintén reméljük, hogy meg is valósulnak majd a Red Thread Games tervei!
Dreamfall Chapters: The Longest Journey-vel, a Rezzed 2013 rendezvényen ugyanis Ragnar Tornquist, avagy a csapat vezető fejlesztője már a next-gen konzolos változatokról beszélt.'>
3 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Eredetileg fejezetenként szerették volna kiadni a folytatást, azért is lett Chapters a címe. Én nem bánom, hogy egyben jön, meg azt sem, hogy next-genre is kiadják, csak ugyanolyan jó legyen, mint az első két rész.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 1 napja

Ahogy valami nagyobb kiadó kezébe kerül azonnal szétbarmolnak mindent

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 1 napja

NEm készül el időre ennyi...

válasz erre
Dreamfall Chapters: The Longest Journey
8.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja