A Netherrealm Studios szerint létezik a PSP2!

2010. szeptember 17.
1.9461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo az idei E3 kiállításon feltehetően még magát a Sony-t is sikeresen meglepte a brutális jellemzőkkel rendelkező 3DS masinával, és bár már régebbi pletyka, hogy a PlayStation konzol szülőatyjai egy PSP2-n dolgoznak, eddig minden hivatalos forrás csak elutasító, nemleges választ adott ezzel kapcsolatos kérdéseinkre.

A Mortal Kombat fejlesztői, avagy a Netherrealm Studios szerint azonban a Sony hazudik, a csapat vezető producere, avagy Shaun Himmerick ugyanis úgy nyilatkozott a minap az Industry Gamers brigádjának, hogy már látta is a készüléket.

Állítása szerint a kis hordozható masina brutális képességekkel rendelkezik, egy igazán erőteljes konzolként jellemezte Shan a gépezetet, ami állítása szerint képes lesz arra is, hogy 60 fps-sel futtasson játékokat. Hogy Hummerick úr esetleg valamilyen szer hatása alatt volt a fent említett interjú közben, azt sajnos nem tudjuk, de ha igazak az elhangzottak, akkor a Sony biztosan nem fog örülni. Kíváncsian várjuk, hogy a cég mit reagál minderre, hiszen ha feltűnően hallgatnak, akkor van igazság benne, ha viszont cáfolják, akkor egyenesen kinevetik Shaun Himmerick-et. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 9 hónapja és 7 napja

Mi oka lett volna hazudni? Az lehet csak, ami a cikkben is van. Vagy bepiált vagy belőtte magát. Vagy, ami még jobb, igazat mondott.

válasz erre

Shade

14 éve, 9 hónapja és 7 napja

Hű akkor ez már lazán futtatja majd a ps2es játékokat is.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja