A Netbook Navigator bemutatta új Nav 9i táblagépét

2012. augusztus 31.
1.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Netbook Navigator a napokban bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű táblagéppel bővítette ki termékkínálatát.

A gyártó most bemutatkozó újdonsága az üzletek kínálatában Netbook Navigator Nav 9i típusjelzéssel fog felbukkanni, érdekessége pedig, hogy az Intel jól bevált Atom platformjának számítási teljesítményét kamatoztatja. A konfiguráció hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis az mindössze 246 X 172,7 X 15 milliméteres méretekkel dicsekedhet, ami mellé alig 680 grammos tömeg párosul.

A rendszer egy 9,7 inches kapacitív érintőkijelző köré lett tervezve, ami az 1024 X 768-as natív felbontással rendelkezik, keretében pedig egy 1,3M pixeles webkamera, valamint egy mikrofon kapott helyet. Az új Netbook Navigator Nav 9i az Intel NM10 Express chipkészletre épül, és az Intel fent említett Atom központi feldolgozójának 1,5 GHz-es N550-es modelljével van szerelve, ami mellé egy 2 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszer csatlakozik.

A képi megjelenítésről természetesen az Atom CPU integrált grafikus magja gondoskodik, adattárolónak pedig egy 16 GB, 32 GB, 64 GB vagy 128 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó kerülhet beépítésre. A hálózati eszközök listáján egy 802.11n szabványú WiFi modul és egy Bluetooth 2.1 adapter képviselteti magát, de ez a felsorolás igény esetén kiegészülhet még egy 3G-s egységgel is.

A tablet külső részén található egy SIM kártya slot (csak a 3G-s modellnél), egy Secure Digital kártyaolvasó, egy mini HDMI videokimenet, két darab USB 2.0, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató csatlakozója. Az újdonságot a Microsoft Windows 7 operációs rendszer előtelepített Home Premium, Professional vagy Ultimate változatával, és egy háromcellás, 2800 mAh teljesítményű Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég. Az új Netbook Navigator Nav 9i már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 450 dolláros indulóáron (operációs rendszer nélkül).
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 16 napja

Érdekes hogy win7-el szállítják de közben meg win8 van a képenmeglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 16 napja

Vendég írta:
450 dolcsi nem is vészes!
Nem bizony, ez a gép megéri.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 17 napja

450 dolcsi nem is vészes!

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 17 napja

Ronda

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja