A német és a francia Amazon már listázza a PC-s GTA V-öt

2014. január 22.
3.1971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Egyre több jel utal arra, hogy hamarosan a PC-sek is elmerülhetnek a Grand Theft Auto V világában, most például a német és a francia Amazon kínálatában bukkant fel a program 59,99 eurós fogyasztói áron.

Amennyiben hihetünk az adatlapon feltüntetett információknak, a játék Windows Vista és Windows 7 támogatással érkezik, az áron és a támogatott operációs rendszereken kívül azonban más nem derül ki a jelenleg igencsak hiányos leírásból.

A Grand Theft Auto V 2013 szeptemberében jelent meg Xbox 360 , valamint PlayStation 3 platformokra, s habár voltak gyermekbetegségei, vitán felül az év egyik legjobb alkotását ismerhettük meg személyében. Ti mit gondoltok, számíthatunk hivatalos bejelentésre a közeljövőben?
utal arra, hogy hamarosan a PC-sek is elmerülhetnek a Grand Theft Auto V világában, most például a német és a francia Amazon kínálatában bukkant fel a program 59,99 eurós fogyasztói áron.'>
7 hozzászólás

dzani

11 éve, 1 hónapja és 11 napja

Az tuti hogy jön PC re,már csak azért fohászkodok hogy jól legyen portolva, ne úgy mint a 4...

válasz erre

dboneferi

11 éve, 1 hónapja és 11 napja

szerintem hamarosan jön pcre is hiszen a konzolokat csak arra használták fel hogy kiderítsék a bugokat és azokat a pcs verzió kiadására tudják majd javítani...

válasz erre

kylx

11 éve, 1 hónapja és 14 napja

szerintem 'ezek' (ebben az esetben 'ezek' alatt a rockstar-t értem) üzleti támadást akar indítani az uborkások (ubisoft) wathdogs-ja ellen.
Legalább is PC-n, hisz a konzolokon már megjelent a GTA, és nagy sikert aratott.
Persze lehet hogy arra számítanak, hogy PC-re sokan inkább letöltik (pedig jó lesz a multi, kéne eredetien) és akkor kevesebben fognak a WD-vel játszani. Kíváncsi vagyok mi lesz mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 15 napja

Már hónapok óta listázza mindenféle kereskedés, többek között az Amazon is. Nem olyan nagy hír ez. Majd jön, ha itt az ideje. Most már 4 hónapja várjuk, lassan ideér.

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 15 napja

Most már jönnie kell.mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 1 hónapja és 15 napja

egyértelmű, hogy igen

válasz erre

DaNyEE

11 éve, 1 hónapja és 15 napja

Hát már jó lenne, de ha ki is jön, legalább az optimalizálás legyen jó... :3

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja