A német Amazon szerint már a kanyarban van a Mirror's Edge 2

2013. május 24.
1.8091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DICE ugyan az utóbbi időben minden téren a Battelfield-sorozattal volt elfoglalva, de ettől függetlenül is adósok maradtak nekünk egy Mirror's Edge folytatással, ami időről-időre vissza-visszatér a híroldalak kiemelt témái közé.

Habár ezúttal nem az egyik DICE munkatárs nyugtatott meg minket a nagy kaland érkezéséről, de a német Amazon így is tudni véli már, hogy a háttérben valóban és javában készül a Mirror's Edge 2, a kérdéses kereskedő ugyanis nemrégiben listájára tűzte a játékot, amiből arra következtethetünk, hogy a háttérben valami mozgolódás történt.

Az internetes áruházak ugyanis csak úgy nem szoktak a hasukra csapni és kitenni egy-egy videojátékot, pláne abban az esetben, ha nem is egy kis címről, hanem a Mirror's Edge 2-ről van szó, így arra következtethetünk, hogy a háttérben a DICE vagy az Electronic Arts keze lehet a dologban. Remélhetőleg az E3 során minden kiderül. Ti örülnétek a Mirror's Edge folytatásának?
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 12 napja

Király. Már várom!

válasz erre

totyak

11 éve, 9 hónapja és 12 napja

Az ilyenek sosem véletlenek. Mondjuk az a 100 dolláros ár, ami mellé volt írva, némileg aggodalomra adhat okot. És azt sem hinném, hogy még erre a generációra jön. Viszont szerintem előbb-utóbb megérkezik.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 12 napja

Az egyik legeredetibb játék volt az első rész. Nagyon örülnék a folytatásnak!

válasz erre
Mirror's Edge Catalyst
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaManiac profiljamarco profilja