A nap végére egy igen pihent akció

2010. november 21.
1.8691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Fiúk, lányok, nem lesz ez így jó! Hétről, hétre felhívjuk figyelmeteket a legtutibb akciókra, áresésekre, és ti nem éltek velük.

Legalábbis ez lehet a helyzet, amiért a hét utolsó napjára bevágta a durcást az egész héten mesés akciókat kínáló Games for Windows. Tegnapi napon, egyedülálló módon 20 dollár helyett 2-ért árusította a mindössze három éves Bioshockot (átszámolva 4000 forint helyett, 400-ért). Sokkal rosszabb játékokat még turkálósban sem lehet kapni ennyiért. Erre fel mi a mai akciójuk?

Age of Empires III: Complete Edition 0.10 dollárral olcsóbban - igen, 10 centtel olcsóbban! Így e fantasztikus akció keretén belül 40 dollár helyett 39.90-ért lehet megszerezni. Bár a cent is jobb, mint a magyar pénz, de hamar belátható, hogy 20 forintnyi különbség nem igazán bőkezű ajánlat azokhoz képest melyeket általában adni szoktak. Elképzelhető hogy a lagymatag érdeklődés miatt keményített be a Games for Windows, bár az EA hírhedt róla, hogy képes évekkel később is teljes áron árulni játékait, és talán mégis nekik köszönhető, ez az emberi ésszel fel nem fogható, Dagobert bácsit megszégyenítő bőkezűség. 20 forintnyi különbség még ahhoz képest is kevés, ami jellemezni szokta az internetes rendelés, és az offline boltokban kipakolt játékok között árrést, nem hogy egy fantasztikus, soha vissza nem térő akció keretén belül verjék dobra. Vagyis igen, kérjük az ilyen fantasztikus akciók, soha ne térjenek vissza.
4 hozzászólás

totyak

14 éve, 6 hónapja és 3 napja

De ha 100 darabot vásárolsz, akkor már 2000Ft. Az már jó.

válasz erre

Firka

14 éve, 6 hónapja és 3 napja

röhögő smiley a szándék a fontos!

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 3 napja

20 forint?röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

marco

14 éve, 6 hónapja és 3 napja

Nem rossz ez. Aki a kicsit nem becsüli...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja