A Namco Bandai gamescom 2010 felhozatala

2010. augusztus 16.
2.2711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Sega, a Capcom és a Nintendo is biztosan távol marad a kölni gamescom-tól, sőt a nagyobb csapatok még nagyobb címei közül is rengeteg elkerüli az expót - például a Gears of War 3 -, de azért lesz majd látnivaló így is bőséggel.

Itt van például a Namco Bandai brigádja, akik bár szintén nem prezentálják néhány komolyabb címüket, hat alkotással ellátogat Európa legnagyobb videojátékos összejövetelére. Így ott lesz többek között az Enslaved: Odyssey to the West, a Maijin and the Forsaken Kingdom vagy éppen a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 is.

A srácok kiviszik továbbá még a Dragonball: Raging Blast második epizódját, valamint a Despicable Me: The Videogame és a Pac-Man Party duót is. A fentiekről így biztosan láthatunk majd friss mozgóképeket, esetleg hallhatunk újabb információkat. A csapattól friss bejelentés nem várható, mint ahogyan a jövő esztendőre csúsztatott Test Drive Unlimited 2, valamint a The Witcher folytatása sem lesz ott a rendezvényen. Hogy miért, azt sajnos nem tudjuk, de örüljünk inkább a fentebb megnevezett hat szereplőnek.
3 hozzászólás

atrox

14 éve, 10 hónapja és 8 napja

Maniac írta:
Enslaved: Odyssey to the West
THX!!

válasz erre

Maniac

14 éve, 10 hónapja és 8 napja

atrox írta:
honnan van az első kép
Enslaved: Odyssey to the West

válasz erre

atrox

14 éve, 10 hónapja és 8 napja

honnan van az első kép

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja