A multiplatform támogatás felé kacsintgat a Zynga

2012. március 23.
1.3211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mark Pincus, a Zynga vezére a GigaOm magazin újságíróinak arról beszélt, hogy a jövőben szeretnének belecsapni a multiplatform fejlesztésekbe is, ami esetünkben nem jelent mást, minthogy legtöbb alkotásuk immáron nem csak PC-n lenne elérhető vagy éppen valamelyik közösségi oldalon, hanem például konzolokon is.

Belegondoltunk például abba, hogy milyen lehet egy Farmville, például Xbox 360-on vagy PlayStation 3-on játszva?

Ha még nem, de tetszik az ötlet, akkor a fentiek értelmében nem kizárt, hogy a közeli jövőben valósággá válik ez a fikció. Mark szerint ráadásul a tervek már olyannyira kezdenek testet ölteni, hogy meg is kezdték a háttértechnológiák felépítését, így akár már az idén megkezdődhetnek az első olyan Zynga alkotások valós munkálatai, amelyek teljesen más technológián alapulnak majd, mint az eddig ismertek.

Egy konzolra szánt videojáték ugyanis - legyen az casual vagy hardcore - más igényeket követel, mint egy böngészős cím, ezzel pedig Mark szerint a Zynga szakemberei is tisztában vannak, de már folynak a munkálatok, hogy elhárítsák ezeket a problémákat. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az első multiplatform cím a Zynga kínálatában. Szerintetek?
3 hozzászólás

gymtonic74

9 éve, 1 hónapja és 9 napja

Egy Farmville Apocalypse, még jól is elsülhetne konzolokon.

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 10 napja

marco írta:
Jesszusom...
kb

válasz erre

marco

9 éve, 1 hónapja és 10 napja

Jesszusom...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profilja