A Motion Computing bemutatta új CL910 táblagépét

2012. július 12.
1.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Motion Computing a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű táblagéppel bővítette ki kínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a boltok polcaira Motion Computing CL910-es típusjelzéssel fog megérkezni, érdekessége pedig, hogy a piacon található legtöbb társával ellentétben nem az ARM alapokra épül, hanem az Intel Atom rendszerének képességeit kamatoztatja. A most bejelentett tablettel a vállalat kifejezetten az üzleti szegmenst célozza meg, emellett megfelel még a szigorú MIL-STD-810G és IP-52 előírásoknak is, vagyis a gép átvészeli a kisebb zuhanásokat, és ellenáll a pornak és víznek is.

A konfiguráció mindössze 276,7 X 179 X 15,7 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 997 grammos tömeg párosul. A rendszer egy 10,1 szélesvásznú, Gorilla Glass borítású érintőképernyő köré lett tervezve, amit az 1366 X 768-as natív felbontás jellemez. A Motion Computing CL910 az Intel NM10 Express chipkészlet köré lett tervezve, mellé pedig az Intel 1,6 GHz-es, dupla magos Atom N2600-as központi feldolgozóját, valamint egy 2 GB 1333 MHz-es RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők.

A képi megjelenítésért az Atom processzorba integrált Intel Graphics Media Accelerator 3600-as chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 64 GB vagy egy 128 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó gondoskodik. A hálózati eszközök listáján egy 802.11a/g/n szabványokat ismerő WiFi modul és egy Bluetooth 4.0 adapter szerepel, de a felsorolás igény esetén kiegészülhet még egy mobil szélessávú és egy GPS egységgel is.

A rendszer webkamerából két darabot is tartalmaz, mégpedig egy 1,3M pixeles frontpozicionálású, és egy 3M pixeles hátlapra telepített megoldás személyében. A táblagép külső részén található egy dokkoló interfész, egy SIM kártya slot, egy Secure Digital kártyaolvasó, egy micro HDMI videokimenet, valamint egy USB csatlakozó.

Az újdonságot a Microsoft előtelepített, 32 bites Windows 7 Professional operációs rendszerével, valamint egy Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint hét óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A most beharangozott Motion Computing CL910 már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 1.026 eurós indulóáron.

A Motion Computing bemutatta új CL910 táblagépét - 2. kép


A Motion Computing bemutatta új CL910 táblagépét - 3. kép

3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 23 napja

Mindennapi használatra elég drága...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Elég gyenge gép ennyiért

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaNeurotic profilja