A MOBA stílus kedvelőinek mutatott be új egeret a Logitech

2014. november 05.
1.6271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Logitech mostanság nem volt túl aktív a játékosoknak szánt perifériák piacán, nemrég azonban egy új egeret mutattak be, melyet ráadásul igen határozottan besoroltak egy adott játékstílushoz.

Ez a játékstílus pedig nem lenne más, mint a Logitech G302 Daedalus Prime MOBA névből igen könnyen kitalálható MOBA, melynek keretein belül olyan neves játékosok tesztelték az egeret, mint például Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze vagy az Invictus Gaming. Külsőre talán nem is látszanak olyan határozottan azok a jelek, melyek a stílust igazolnák, de elhisszük a tervezőknek, hogy FPS rajongóként nem ez lesz a mi egerünk.

A MOBA stílusnak mindenképpen kedvez a 6 teljesen programozható gomb és az, hogy az egér két felső gombja másodpercenként 5 kattintást is képes érzékelni. Mindemellett a Logitech megemlíti az egér súlyát és alakját is, mint segítő tényezők. Az 4000dpi-s újdonság 50 dolláros (12 500 Ft) ajánlott áron került forgalomba.
3 hozzászólás

Rasztabob

10 éve, 2 hónapja és 15 napja

Igen, ahoz képest az ára nem sok és nekem tetszik ez a kicsit egyszerű, nem csicsás dizájn.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 2 hónapja és 15 napja

Képek alapján a többi oldala se rossz, bár nem is nagy szám. 4000dpi elég kecsegtető és Logitechez képest a 12,5 is elég jó ár.

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 15 napja

Felülről egész jó , árban sem vészes .

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja