A Microsoft vezérigazgatója szerint nincs tervben az Xbox-divízió eladása

2014. május 28.
1.5701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója a Code Conference rendezvényén szólalt fel legutóbb, ahol szóba került az Xbox-divízió is - jó hír, hogy az elmondottak alapján a cég nem kíván megválni a részlegtől.

A részleg eladásáról elsőként a Nokia vezetője, Stephen Elop beszélt. Az úriember kilátásba helyezte, hogy amennyiben őt nevezik ki Steve Ballmer helyére, nagy valószínűség szerint búcsút inthetünk az Xboxnak.

Az elképzelést egyébként a Microsoft egykori társalapítója és befektetője, Paul Allen, valamint Bill Gates is támogatta. Jó hír tehát, hogy a jelenlegi CEO szerint nincs félnivalójuk a játékosoknak és a márka rajongóinak, a Microsoft ugyanis teljes vállszélességgel kiáll a konzol mellett.

Nincs szándékomban bármit is másként csinálni mint amit eddig csináltunk.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 6 hónapja és 9 napja

Értelmetlen lenne, ha most eladnák az xbox részleget, mikor most jött ki az új konzol. Akkor ezt már sokkal korábban, még a One fejlesztése előtt ki kellett volna találniuk.

válasz erre

Vendég

6 éve, 6 hónapja és 10 napja

David Hasselhoff megmondta hogy hiába veszteséges az xbox nem szabad eladni és most így is lett!!! úgyhogy várom a Mintendo válaszát a konkurenciával karonöntve !!!

válasz erre

geri.janak

6 éve, 6 hónapja és 10 napja

Az xbox faja

válasz erre

kpal

6 éve, 6 hónapja és 10 napja

De mért válnának meg ? Bár az igaz Box-on nem úgy futnak gamek ahogy kéne .

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt