A Microsoft szerint ne számítsunk PC-s Forza 5-re

2014. január 16.
1.7991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár soha egyetlen percig sem álmodtunk arról, hogy a Forza 5 esetleg a jövőben PC-re is megjelenhetne majd, de Phil Spencer, avagy a Microsoft Game Studios elnöke szerint amennyiben voltak is ilyen álmaink, felejtsük el őket.

A téma akkor merült fel, amikor egy rajongó azt szerette volna kihúzni Spencer-ből, hogy a Windows 8-alapú Xbox One operációs rendszer miatt vajon egy erősebb Windows-alapú PC-n elfutna-e a Forza 5?

Spencer válaszában kiemelte, hogy biztosan nem, ugyanúgy portolni kellene a játékot, sőt mi több, az is benne van a pakliban, hogy alapjaitól újra kell írni a programkódját.

A válasz már csak azért is érdekes, mert az E3-on állítólagosan éppen, hogy PC-n futtatták az Xbox One-os címeket, köztük a Forza 5-öt is...
Forza 5 esetleg a jövőben PC-re is megjelenhetne majd, de Phil Spencer, avagy a Microsoft Game Studios elnöke szerint amennyiben voltak is ilyen álmaink, felejtsük el őket.'>
4 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 27 napja

Esélytelen volt a PC-s megjelenés, a One egyik legnagyobb húzócíme, de kár érte.
Azért komolyabb autós címből nem sok van PC-n. Jelenleg kb egy, a Project Cars...

válasz erre

Bvektor

11 éve, 27 napja

Nem mintha nem lenne elég autós játék így is PC-re röhögő smiley
Én annyira nem bánom, eddig is megvoltam nélküli, továbbra is megleszek.
Az E3-as részben pedig tényleg érdekes az a pletyka, de nem hiszem, hogy külön megírták volna azért, hogy ott egy kicsit csaljanak.

válasz erre

Ace2

11 éve, 1 hónapja

Én reménykedtem benne egy keveset ,hogy megjelenik PC-re, de nem lepődtem meg ezen a kijelentésen ,hogy mégse adják ki :/

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja

Egyrészt nem is számított rá senki, a Microsoft-tól semmi jóra nem is érdemes, másrészt meg nem hiszem, hogy olyan nagy munka lenne, ha meg akarnák csinálni. De nem akarják. Na bumm, játszunk másik autós játékkal pc-n.

válasz erre
Forza 5
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja