A Microsoft szerint az Xbox One hosszabb távon fog győzelmet aratni

2013. június 18.
1.4501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Yusuf Mehdi, avagy a Microsoft egyik vezető munkatársa egy spanyol lapnak elmondta, hogy bár a Sony megnyerte az E3-at és meggyőzte rajongóit a 100 dollárral olcsóbb konzollal, de számukra nem az volt a cél, hogy győzedelmeskedjenek a show-n, az Xbox One ugyanis hosszabb távon fog győzelmet aratni.

Mehdi elmondta például, hogy ők 20 játékot is bemutattak az E3 expón - ez részben korrekt -, amelyek közül 17 exkluzív cím lesz - ez az információ viszont már hazugság -, így ezen a téren sikerült beelőzniük a Sony-t - természetesen ez sem igaz.

Az induláskor azonban Yusuf szerint az Xbox One sokkal nagyobb előnyt élvez majd, köszönhetően olyan lehetőségeknek, mint az előre telepített Skype vagy a Kinect mozgásérzékelős szenzor. Mert aki egy játékkonzolt vesz, az bizonyára a Skype miatt teszi azt... Szerintetek?
6 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Én azt is nagyon kétlem, hogy hosszabb távon az One lesz a nyerő. Összességében, világviszonylatban szerintem milliókkal több PS4 fog fogyni.

válasz erre

Vendég

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

tgtwj tp

válasz erre

Yanez

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Győzelmet? Legfeljebb amcsiországban, ott gondolom nagyon vevők lesznek erre a konzolra, de lehet, hogy tévedek, mert ott is nagy a felháborodás.

válasz erre

marco

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Lesznek területek ahol több fog belőle fogyni mint a PS4-ből, ez a jelenlegi generációban is így van. De nem a Skype lesz a vonzerő, meg nem a tévé.

Be kéne látnia a Microsoftnak hogy ez így sokaknak nemgyerebe. Ha a cél a totális uralom (márpedig az), akkor a hardcore és a nagy tömegek igényének is meg kell felelni. Ezt a Sony most jobban csinálja, legalábbis sokkal jobban kommunikálja.

válasz erre

Vendég

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Vicc, semmi nem menti már meg őket. Lehet itt dobálózni számokkal meg kinektekkel de ha nem lesz kapható a gép akkor hogy fog győzni?

válasz erre

csirkee

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Csak pozitívan gyerekek

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profilja5t3v3nk3 profiljahavrillal profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaHellblade profiljagery1113 profilja