A Microsoft nem csatlakozik a HD-s újra kiadások őrületéhez

2010. október 27.
1.7271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DLC csomagok divatba hozatala után egy újabb, sokak szerint felesleges trend van kibontakozóban a videojáték-iparban, lévén sorozatban megindultak a klasszikus konzolos címek HD-s újra kiadásai, egy nagy halom Sega Dreamcast és PlayStation 2 név látott, illetve lát majd napvilágot a jövőben, ám ehhez a hullámhoz a Microsoft nem szeretne csatlakozni, derült ki mindez a vállalat egyik vezérének, Phil Spencer-nek a szavaiból egy az IGN-nek adott interjúban.

Phil szerint a HD-s újra kiadások egyszerűen nem illenek bele saját portfóliójukba.
 

Megannyi vadonatúj címük vár arra, hogy megjelenhessen végre, és alapból fantáziát sem látnak abban, hogy régi Xbox-os címeket ilyen formában tegyenek elérhetővé a fanatikusoknak. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy külsős csapatok ne jelentethetnék meg a régi címek HD-s verzióit, de erre a Microsoft-on belül készült alkotások esetében jelenleg nem sok esély van. Természetesen a jövőben még sok minden megváltozhat, egyszer a Kinect-őrület is lecseng majd...
2 hozzászólás

Welar

11 éve, 1 hónapja és 12 napja

Nem hiszem hogy a Kinect olyan hamar le fog csengeni. A régi játékokra meg nem nagyon lenne idő ennyi játék megjelenése mellett. Max 1, 2 régi játékot veszek elő.

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 12 napja

Nagyon helyes, én sem tartom túl elmés megoldásnak ezt az újra kiadás dolgot.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljazol63 profiljamarco profiljaXelosz profiljaMonyo profilja