A Microsoft nem adta áldását az új Alan Wake-re

2011. június 10.
2.1871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Remedy Entertainment nyilvánvalóan sántikál valamiben, hiszen egy ideje szédítenek már minket valami új és különleges Alan Wake-kel, történetesen valami Xbox LIVE Arcade-es verzióval, azonban egyre csak érlelődik a gyanúnk, hogy az akciójáték valójában még fel sem bukkant a horizont vonalán - vagy ami még rosszabb: meglehet, Alan Wake még a kezdeti fázisban sincsen...

A legfrissebb fejlemények szerint ugyanis a Remedy és a Microsoft között egyelőre semmilyen hivatalos papírforma sem született ez ügyben. Nos, EZ az igazi "pszichológiai thriller".

A Microsoft Game Studios törzsfőnöke, Phil Spencer elárulta, a Microsoft egyelőre nem tud arról, hogy szabad kezet adott volna a Remedy fenegyerekeknek valami Xbox 360-as Alan Wake-es cím ügyében. Továbbá azt is elárulta, ugyan az Alan Wake korántsem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ő maga módfelett élvezte a stúdióval való közös munkát és szívesen dolgozna ismét együtt a Remedy-vel.

Akkor hát mi zajlik a zárt ajtók mögött? A Remedy mívesebb cég annál, semhogy már az elején befuccsoljanak valami ehhez fogható címmel. Nos, Spencer szerint a project jelenleg "inkubátórban fekszik", ami annyit tesz, hogy a stúdió még csupán a kezdeti stádiumban van.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a majdani Alan Wake a korábbi játékból ismert tv-műsor címét viseli majd, azaz Night Springs név alatt fog fuitni, mint Xbox LIVE Arcade letölthető cím.
Alan Wake-kel, történetesen valami Xbox LIVE Arcade-es verzióval, azonban egyre csak érlelődik a gyanúnk, hogy az akciójáték valójában még fel sem bukkant a horizont vonalán - vagy ami még rosszabb: meglehet, Alan Wake még a kezdeti fázisban sincsen...'>
1 hozzászólás

marco

13 éve, 10 hónapja és 27 napja

Odébb lesz ez még ezek szerint. Pedig reménykedtem, hogy megint lesz egy jó kis hétvégi borzongás...

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja