A Microsoft nem adta áldását az új Alan Wake-re

2011. június 10.
1.9491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Remedy Entertainment nyilvánvalóan sántikál valamiben, hiszen egy ideje szédítenek már minket valami új és különleges Alan Wake-kel, történetesen valami Xbox LIVE Arcade-es verzióval, azonban egyre csak érlelődik a gyanúnk, hogy az akciójáték valójában még fel sem bukkant a horizont vonalán - vagy ami még rosszabb: meglehet, Alan Wake még a kezdeti fázisban sincsen...

A legfrissebb fejlemények szerint ugyanis a Remedy és a Microsoft között egyelőre semmilyen hivatalos papírforma sem született ez ügyben. Nos, EZ az igazi "pszichológiai thriller".

A Microsoft Game Studios törzsfőnöke, Phil Spencer elárulta, a Microsoft egyelőre nem tud arról, hogy szabad kezet adott volna a Remedy fenegyerekeknek valami Xbox 360-as Alan Wake-es cím ügyében. Továbbá azt is elárulta, ugyan az Alan Wake korántsem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ő maga módfelett élvezte a stúdióval való közös munkát és szívesen dolgozna ismét együtt a Remedy-vel.

Akkor hát mi zajlik a zárt ajtók mögött? A Remedy mívesebb cég annál, semhogy már az elején befuccsoljanak valami ehhez fogható címmel. Nos, Spencer szerint a project jelenleg "inkubátórban fekszik", ami annyit tesz, hogy a stúdió még csupán a kezdeti stádiumban van.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a majdani Alan Wake a korábbi játékból ismert tv-műsor címét viseli majd, azaz Night Springs név alatt fog fuitni, mint Xbox LIVE Arcade letölthető cím.
1 hozzászólás

marco

10 éve, 1 hónapja és 5 napja

Odébb lesz ez még ezek szerint. Pedig reménykedtem, hogy megint lesz egy jó kis hétvégi borzongás...

válasz erre
Alan Wake
1.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2011
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaiPet profiljaMarduk profiljaSándorkolbász profilja