A Microsoft jövőre is folytatja az Xbox 360 Games with Gold programját

2013. október 18.
2.1051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően olyan sikeressé vált az Xbox 360 Gold előfizetőinek megálmodott Games with Gold program a Microsoft részéről, hogy a redmondiak nemrégiben bejelentették, jövőre is folytatják majd a promóciót.
 

A kérdéses kezdeményezés ugyanis az E3-on tett bejelentések értelmében csak limitált ideig, tehát az év végéig futott volna, azonban a Microsoft szerint annyira népszerű lett a kezdeményezés, hogy várhatóan a konzol életciklusának végéig adnak majd ingyenes játékot a Gold előfizetőknek.

A bejelenés sajnos arról nem szólt, hogy ezt a kezdeményezést - ami a PS Plushoz képest még mindig hagy maga után némi kívánnivalót - Xbox One-on is folytatja-e majd a Microsoft, de mivel csak a Games with Gold keretein belül adott játékokkal több mint 120 millió órát játszottak a rajongók a program indulása óta, ezért nem kizárt, hogy elgondolkoznak rajta az illetékesek.
5 hozzászólás

juhaszandor

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

MS nem fog új játékokat osztani, ezért biztos, hogy várni kell még azzal, hogy one-ra is érkezzenek ilyen ingyenes Gold címek.

válasz erre

TheLondon

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

Ez jó hír!De remélem hogy egy kicsit komolyabb játékokat osztogatnak majd.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 23 napja

marco írta:
Hú de marha jó a Goldosoknak.
AZ!

válasz erre

marco

8 éve, 1 hónapja és 23 napja

Hú de marha jó a Goldosoknak.

válasz erre

totyak

8 éve, 1 hónapja és 24 napja

One játékokat szerintem egész biztosan nem adnak majd ajándékba, de ha One-on mennek majd letölthető X360 játékok, akkor nyugodtan folytathatják.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja