A Microsoft elindította az új Outlook.com-ot

2012. augusztus 02.
1.8591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy elindította az új, modern, az egyéni felhasználókat célzó levelezőszolgáltatásának, az Outlook.com-nak az előnézeti változatát, amelyben újragondolta a szolgáltatás minden elemét az adatbázistól kezdve egészen a felhasználói felületig.
 

Az Outlook.com szolgáltatáshoz gyakorlatilag korlátlan tárhely jár, amit a fejlesztőcsapat kiváló levélszemét elleni védelemmel egészített ki. Az Outlook.com előzeteséről minden információ megtalálható a Microsoft angol nyelvű blog bejegyzéseiben itt és itt. A levelezőrendszerre már fel lehet iratkozni az outlook.com oldalon keresztül.

Az Outlook.com főbb újdonságai:

A korszerű böngészőkhöz és eszközökhöz passzoló felhasználói élmény: A friss, tiszta felhasználói felület, az Exchange ActiveSync-nek köszönhetően bármely eszközön használható. Annak érdekében, hogy a felhasználók kizárólag az üzeneteikre koncentrálhassanak, a fejléc mérete 60 százalékkal csökkent, az üzenetlistáé pedig 30 százalékkal nőtt. A levelezést nem zavarják beépített reklámfelületek vagy nagy keresődobozok, amelyek eddig túl sok felületet vettek el.
Kapcsolattartás barátokkal, munkatársakkal bárhol és bármikor: Az Outlook.com előzetese összekapcsolható a Facebook-kal, Twitter-rel, LinkedIn-nel és hamarosan a Skype-pal is. Az Outlook.com-on keresztül a felhasználók látják barátaik képeit, üzeneteit, státusz frissítéseit, hívásait. Emellett folyamatosan frissül az elérhető ismerősök listája a közösségi oldalaknak megfelelően.
Okos és intenzív: Az Outlook.com automatikusan sorba rendezi a beérkező leveleket, hírleveleket, a közösségi oldalak frissítéseit, s egy kattintással lehet törölni a nem kívánt leveleket. A szolgáltatáshoz hozzátartoznak az Office Web Apps alkalmazások - a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote -, valamint a SkyDrive is.
Kezelhető: A levelek személyesek maradnak, nincsenek reklámok, nem figyeli egyetlen robot vagy algoritmus sem azokat reklámok megjelenítése érdekében, ráadásul a tapasztalt e-mailezők számára remek eszközök állnak rendelkezésre.

4 hozzászólás

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Dorcika írta:
Semmire sem reagáló Outlook felületet, amit alig lehetett kiirtani... Átirányította a Hotmailt is erre az új felületre, ami nem kicsit volt idegesítő - a látottak szerint
Az mondjuk komoly. Utálom az ilyen erőszakos dolgokat.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Dorcika írta:
Nem próbálnám ki, főleg azután, amit a saját szememmel láttam
Mit láttál?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaGargameth profilja