A megjelenéskor nem lesz multiplayer a Just Cause 3-ban

2014. november 18.
1.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A bejelentés óta nem sokat hallottunk a Just Cause 3-ról, az Avalanche Studios két ikonikus figurája azonban nemrégiben egy interjú keretein belül érdekes részleteket osztott meg a GameInformer újságíróival.

Christofer Sundberg, avagy az Avalanche Studios társalapítója így megerősítette, hogy a megjelenéskor biztosan nem tartalmaz majd többjátékos módot a Just Cause 3, mert minden eddiginél nagyobb figyelmet szeretnének fordítani az egyjátékos kampányra, noha ez természetesen még nem jelenti azt, hogy a premier után valamikor nem készítenek egy átfogó multiplayer mókát hozzá.

Roland Lesterlin, avagy a játék igazgatója ezen felül beszélt még a Just Cause 3 területének nagyságáról is, ami szerinte körülbelül akkora lesz, mint a Just Cause 2 világa, ami már szintén elég nagy volt, most azonban gondoskodnak arról, hogy tartalommal is megtöltsék ezt a hatalmas területet.
Just Cause 3-ról, az Avalanche Studios két ikonikus figurája azonban nemrégiben egy interjú keretein belül érdekes részleteket osztott meg a GameInformer újságíróival.'>
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 2 hónapja és 24 napja

Általában nekem nem hiányzik az online móka, persze ehhez az kell, hogy a single rész ne 5 óra alatt végigjátszható legyen.

válasz erre

zender

10 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ha később se kerül bele, akkor sem lesz baj. Rohadt nagy lesz a terület és én úgyis singleben tolom majd.

válasz erre

bekecs

10 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nekem nem is fog hiányozni, tipikus single game.

válasz erre

jezzahun

10 éve, 2 hónapja és 24 napja

a második résznek se volt alapjába multija,csak modként kapta meg.. nem hiányzott a játékból.. szerintem itt se fog.. legalábbis nekem... legalább normálisan meg tudják csinálni a singlét... bár nem lesz mire fogni ha nem lesz túl jó.. mosolygó smiley

válasz erre
Just Cause 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja