A Mass Effect film nem csak a látványra épít

2011. július 24.
2.4971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A készülőfélben levő Mass Effect film forgatókönyvírfója szerint az adaptáció nem olyan lesz, mint a videojáték megfilmesítések döntő többsége.

Azaz nem csak a látványra és pörgős jelenetekre fog építeni, amihez nem kapcsolódik egy tisztességes történet. "A videojáték adaptációk mögötti ötlet kezdetben az volt, hogy teremtsük ezt újra a filmvásznon, ahelyett, hogy megkérdezték volna maguktól, ez egy jó történet-e." - mondta Mark Protosevich - Vannak-e benne érdekes elképzelések, izgalmas filozófiák és témák? Úgy gondolom, a legtöbb játék megbukik ezen a teszten. Ez nem." A filmről még kevés részletet közöltek, pontos megjelenés nincs, csak az tudni, hogy valamikor jövőre kerül a mozikba.

Protosevich és Casey Hudson, a játék megalkotója részletesen megbeszélték az elgondolásaikat, hiszen a három játék átfogó történetét filmre vinni igen nagy kihívás. "Ez egy igazán gazdag világ, Casey és csapata egy Star Wars-hoz és Gyűrűk Urához hasonlóan összetett univerzumot hoztak létre. Igazi kihívás ezt belesűríteni egyetlen egész estés filmbe." - nyilatkozta Protosevich.
Mass Effect film forgatókönyvírfója szerint az adaptáció nem olyan lesz, mint a videojáték megfilmesítések döntő többsége.'>
4 hozzászólás

DNS

13 éve, 10 hónapja és 3 napja

I wonder if it will have a mass effect on moviegoers...

válasz erre

Braddock

13 éve, 10 hónapja és 5 napja

Ha feleannyira lessz jó mint a játék már megérte!

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 5 napja

Legyen trilógia ebből is! Maga a játék is monumentális, filmszerű, remélem, nem cseszik el a vászonra átültetésnél az egész hangulatát, atmoszféráját...

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 5 napja

Akkor legyen több rész, nagyon egyszerű!mosolygó smiley

válasz erre
Mass Effect
6.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja