A Mass Effect 3 Extended Cutot nem mindenki találja majd kielégítőnek a BioWare szerint

2012. június 26.
1.4731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Ha happy endet nem is, némi magyarázatot azért joggal remélhetünk a BioWare legújabb DLC-jétől, mely ma-holnap teljességgel új megvilágításba helyezi Shepard kalandjainak utolsó felvonását; lehetőség szerint olyanba, amely az elégedetlenkedő rajongók torkára forrasztja majd a szót.

A BioWare keze nyomán készült kiegészítő tartalom arra hivatott, hogy az olcsó színjáték miatt méltatlankodó játékosok némiképp megenyhüljenek, ugyanakkor a fejlesztők felhívják a figyelmünket a nyilvánvalóra: arra, hogy az ominózus DLC sem lesz képes csodát művelni.

"Képtelenség egyszerre mindenkit kielégíteni" - magyarázta Casey Hudson executive producer az Official Xbox Magazine-nak. - "Rengetegféle visszajelzést kaptunk olyan emberektől, akik teljes körű átalakítást szeretnének, olyanoktól, akiknek kétségeik támadtak és megkérdőjelezték az eredeti befejezést és olyanoktól, akiknek tetszett az eredeti befejezés és közölték velünk, hogy ők bizony nem szeretnének változtatni semmin."

"Tehát kétség sem fér hozzá, lesznek újabb viták" - tette hozzá Casey.

A BioWare producere ezzel együtt leszögezte, hogy az Extended Cut nem azért jött a világra, hogy valamennyiünket "boldoggá tegyen" és nem is törekedtek arra, hogy tökéletes legyen: mindösszesen úgy érezték, akad még bővíteni való, amivel - mint mondotta - "nagyobb értéket kölcsönözhetnek az élménynek".

A Mass Effect 3 Extended Cut értesüléseink szerint ma, azaz 26-án lesz elérhető az Xbox 360 konzolon és PC-n, a PlayStation 3 tulajdonosok azonban egy nappal kénytelenek tovább várni a legújabb színárnyalatra.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 8 napja

Lesz egy pink robbanás is...röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nah mi lesz ebből...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 8 napja

Próbálják magyarázni a 3 színű endinget, de nem nagyon megy.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

Na erre igazán kíváncsi leszek!

válasz erre
Mass Effect 3
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja