A Mars után a Vénuszt is láthatjuk a Destiny új trailerében

2014. augusztus 19.
2.1001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Már csak néhány hét és a Bungie kiadja a Destinyt, ami az év egyik legjobban várt címe, így igazán természetes, hogy az Activision a hátralévő időben még több játékost szeretne levenni a lábáról még több trailerrel.

Ez történt a mostani esetben is, hiszen egy újabb trailert mutattak be, melyben a Mars után Föld egy másik szomszédja, a Vénusz kapta a főszerepet.

A Vénusz valaha a nagy felfedezések helye volt, de mostanra csupán az elveszett civilizációnak állít emléket. A trailerben látható a planéta atmoszférája és hogy mire számíthatnak a játékosnak, ha a felszínén landolnak: hatalmas, robosztus épületek és robot ellenségek.

A játék szeptember 9-én jelenik meg Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokra, majd októberben, egy hónappal a játék kiadása után, már jön az első kiegészítő is a játékhoz.

#tv#
Destinyt, ami az év egyik legjobban várt címe, így igazán természetes, hogy az Activision a hátralévő időben még több játékost szeretne levenni a lábáról még több trailerrel.'>
4 hozzászólás

movi

10 éve, 6 hónapja és 1 napja

Félő, hogy sok embernek csalódás lesz! Eddig az ennyire reklámok által befuttatott játékok mind ilyenek voltak. Persze nem voltak rosszak, sőt, csak többet vártak tőllük. Nekem ez a játék olyan Mass Effect 3 szintű. Majd minden kiderül nemsokára, mi a vetítés, és mi a valós tartalom!

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja és 2 napja

Esetleg rápillantok, ha jön pc-re, de nem létszükséglet.

válasz erre

zender

10 éve, 6 hónapja és 2 napja

Hiába néz ki jól, ha nem esz PC-n pont azokat hagyja ki, akik a legnagyobb MMOFPS gamerek. Kár érte.

válasz erre

petrovicsz

10 éve, 6 hónapja és 2 napja

Egyre jobban tetszik!mosolygó smiley Nagyon ütős trailerek.

válasz erre
Destiny
9.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja