A Manhunt 2 már nem elérhető PC-re

2011. július 11.
2.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Direct2Drive digitális forgalmazó Gamefly általi felvásárlása sajnálatos eseménnyel párosult, mégpedig nem mással, mint a Manhunt 2 teljes köddé válásával a PC platformon, a "Csak felnőtteknek" szánt produktumot ugyanis kizárólag az éppen efféle címekre szakosodott cég forgalmazta a felületen, az újdonsült tulajdonos azonban nem akaródzik efféle játékoknak helyet szorítani a repertoárban.

Hangzásból ítélve egy pofon egyszerű jelenség zajlott le a forgalmazócégek világában, de a Sors még eme szimpla metódust is megcsavarintotta egy kissé.

A Manhunt 2-ba annak idején 18-as karikát sütött az ESRB, a játék brutális mivolta és vulgáris szókészlete végett, s PC-re csupán a Direct2Drive szolgáltatáson keresztül lehetett megvásárolni, a napokban azonban egyszerűen lába kélt a listabejegyzésnek. Az egyik felhasználó általi megkeresésre a D2D dióhéjban annyit felelt, hogy a lajstrom alakítása nem az ő kezükben van, az egyes produktumok felöl a kiadók döntenek, illetve azt írták, hogy fogalmuk sincs, miféle címek váltak köddé a site-on.

Ebből arra következtethetnénk, hogy a Direct2Drive-nak halvány lila gőze sincs, mi a fészkes csuda történhetett, s a figyelem központjába nyomban a kiadó címében tetszelgő Rockstar Games került: csakhogy a dolog még nekik is újság volt.

"Ez nekünk is újdonság. Azonnal tisztázzuk a dolgokat a D2D-vel. Rögvest visszatérek önökhöz, mihelyst a változások bekövetkeztek. Köszönjük, hogy felhívták rá a figyelmünket."

Egy kerek napnak kellett eltelnie ahhoz, hogy a fejesek rájöjjenek a turpisságra. Történt ugyanis, hogy a Direct2Drive-ot időközben laposkúszásban felvásárolta a GameFly, aki nem óhajt ilyetén jellegű játékokat forgalmazni. PC-re tehát ettől fogva nem elérhető a nagysikerű Manhunt 2. Mindazonáltal árgus szemekkel lessük, mikor bukkan fel valahol ismét... ha felbukkan.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 17 napja

Nem kar erte...

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 18 napja

Hát ja

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 18 napja

most akkor egyszerűen megszűnt és ennyi?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 18 napja

Torrenteken minden bizonnyal...kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja