A Manhunt 2 már nem elérhető PC-re

2011. július 11.
2.2211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Direct2Drive digitális forgalmazó Gamefly általi felvásárlása sajnálatos eseménnyel párosult, mégpedig nem mással, mint a Manhunt 2 teljes köddé válásával a PC platformon, a "Csak felnőtteknek" szánt produktumot ugyanis kizárólag az éppen efféle címekre szakosodott cég forgalmazta a felületen, az újdonsült tulajdonos azonban nem akaródzik efféle játékoknak helyet szorítani a repertoárban.

Hangzásból ítélve egy pofon egyszerű jelenség zajlott le a forgalmazócégek világában, de a Sors még eme szimpla metódust is megcsavarintotta egy kissé.

A Manhunt 2-ba annak idején 18-as karikát sütött az ESRB, a játék brutális mivolta és vulgáris szókészlete végett, s PC-re csupán a Direct2Drive szolgáltatáson keresztül lehetett megvásárolni, a napokban azonban egyszerűen lába kélt a listabejegyzésnek. Az egyik felhasználó általi megkeresésre a D2D dióhéjban annyit felelt, hogy a lajstrom alakítása nem az ő kezükben van, az egyes produktumok felöl a kiadók döntenek, illetve azt írták, hogy fogalmuk sincs, miféle címek váltak köddé a site-on.

Ebből arra következtethetnénk, hogy a Direct2Drive-nak halvány lila gőze sincs, mi a fészkes csuda történhetett, s a figyelem központjába nyomban a kiadó címében tetszelgő Rockstar Games került: csakhogy a dolog még nekik is újság volt.

"Ez nekünk is újdonság. Azonnal tisztázzuk a dolgokat a D2D-vel. Rögvest visszatérek önökhöz, mihelyst a változások bekövetkeztek. Köszönjük, hogy felhívták rá a figyelmünket."

Egy kerek napnak kellett eltelnie ahhoz, hogy a fejesek rájöjjenek a turpisságra. Történt ugyanis, hogy a Direct2Drive-ot időközben laposkúszásban felvásárolta a GameFly, aki nem óhajt ilyetén jellegű játékokat forgalmazni. PC-re tehát ettől fogva nem elérhető a nagysikerű Manhunt 2. Mindazonáltal árgus szemekkel lessük, mikor bukkan fel valahol ismét... ha felbukkan.
4 hozzászólás

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 18 napja

Nem kar erte...

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 18 napja

Hát ja

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 18 napja

most akkor egyszerűen megszűnt és ennyi?

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 18 napja

Torrenteken minden bizonnyal...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaMarduk profiljanurbanu profiljaWickedSick profilja