A Maingear bejelentette új Alpha 24 egybeépített PC-jét

2012. szeptember 29.
1.9761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A komplett számítógép konfigurációkra specializálódott Maingear a napokban bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott az asztali PC-inek termékpalettája.

A most bemutatkozó újdonság egybeépített kialakítással gördült le a gyártósorról, az üzletek kínálatában pedig Maingear Alpha 24 típusjelzéssel fog felbukkanni. A szóban forgó gép külső kialakítása követi a kategóriájánál már megszokott helytakarékos megoldást, vagyis a számítógép komplett konfigurációját már maga a monitor tartalmazza. A rendszer egy 24 inches érintőkijelzővel van szerelve, ami már teljes pompájában képes megjeleníteni a HD képeket és videotartalmakat, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontás jellemzi.

A Maingear Alpha 24 az Intel H61-es chipkészlet köré épül, és a gyártó hatféle Intel központi feldolgozót kínál hozzá, amik közül a leggyengébb modellt a 3,4 GHz-es Core i3 3240, a legerősebbet pedig a 3,5 GHz-es Core i7 3770K képviseli, a melléjük csatlakozó DDR3-as memóriarendszer pedig maximális kiépítésben 16 GB 1333 MHz-es RAM-ot tartalmazhat.

A képi megjelenítésért az nVidia GeForce GTX 650-es videokártyája felel, de a kínálatban megtalálhatóak a GTX 660-as, a GTX 670-es, illetve a GeForce GTX 680-as modellek is. Az adattárolók választékában hagyományos merevlemezek 3 TB-os, míg szilárdtest meghajtók 256 GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi vagy egy Blu-ray író kerülhet beépítésre.

Az számítógép hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth adapter alkotja, de a felszereltségből persze nem hiányzik még a több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, illetve a beépített hangkártya sem.

A külső részen található egy HDMI videokimenet, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az előbb említett integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon portjai. A PC-t a Microsoft előtelepített, 64 bites Windows 7 Home Premium, Professional vagy Ultimate operációs rendszerével szállítja a cég. Az új Maingear Alpha 24 már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 1349 dolláros indulóáron.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 27 napja

Elég bitang cucc, főleg ha 3 tb-os hdd-t meg a gtx680-as kártyát nézzük!kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 27 napja

Meg azért csak asztali gép paraméterekkel rendelkezik. És az nem mindegy.

válasz erre

Raiden

12 éve, 5 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
Nem értem miért jobb egy ilyen mint egy laptop...
Szerintem,ez inkább az otthoni PC-kre alternatíva,lakberendezési szempontból egy modern lakásban kiegészítő funkciót is betölt mint az élettér integrált része.

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 27 napja

Nem értem miért jobb egy ilyen mint egy laptop...

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja