A Lionhead játéka lenne az Eden Falls?

2014. április 25.
1.9061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft a napokban egy újabb játékcímet védetett le az Eden Falls képében, amiről akkor úgy véltük, hogy a Brimstone Interactive mobiljátékát szeretnék kiadóként felkarolni és segíteni, esetleg Xbox One-ra is elkészíttetni, de legfrissebb híreink szerint nem kizárt, hogy erről szó sincs.

Nemrégiben ugyanis az OXM felhívta a figyelmünket arra, hogy egykoron a Lionhead csapata is rendelkezett egy félbehagyott, és évekig úgy tűnt, hogy kukázott Eden Falls nevű projekttel, ami még Dimitri néven kezdte életét, és számtalan átalakuláson esett át.

2006-ban ugyanis még egy klasszikus kalandjátékként, egy interaktív drámaként készült, ami az 1950-es évek Amerikájában játszódott volna, de később poszt-apokaliptikus megközelítés és időutazás is kapcsolódott az alapokhoz.

Még később aztán az Eden Falls egy újabb átalakítással - ez volt 2007 magasságában - egy igazi apokalipszist mesélt volna el, amelyben családunkat kellett volna megvédeni és átsegíteni a teljes Egyesült Államokon, méghozzá katasztrófafilmekre hajazó hangulat társaságában. Vajon a kérdéses Eden Falls feltámasztására készül a Microsoft?

A Lionhead játéka lenne az Eden Falls? - 2. kép


A Lionhead játéka lenne az Eden Falls? - 3. kép

1 hozzászólás

totyak

10 éve, 9 hónapja és 13 napja

Én nem bánnám, ha ez az apokalipszis téma visszatérne, nekem tetszene.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja