A Limbo fejlesztői szerint legkorábban két év múlva jelenhet meg a rejtélyes kettes projekt

2012. július 30.
2.3071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayDead csapata, avagy a Limbo fejlesztői már korábban bejelentették, hogy legalább egy vadonatúj videojáték biztosan készül aprócska stúdiójuk falai között, amely a rejtélyes Project 2 nevet kapta a keresztségben.

Az alkotással kapcsolatban arra tippeltünk volna, hogy a jövő év elején már köztünk lesz, ám Arnt Jensen, a kérdéses játék direktora úgy nyilatkozott az IGN magazin munkatársainak, hogy erre a pillanatra még várniuk kell a játékosoknak, méghozzá nem kizárt, hogy akár két évet is.

Jensen szerint ugyanis van egy alapvető fejlesztési ideje is a rejtélyes kettes projektnek, de mindemellett pénzügyi okai is vannak, hogy miért jelenhet meg csak nagyjából két év múlva a kérdéses cím.

A Project 2-ról egyébiránt egyelőre még szinte semmiféle információnk sincs, annyit tudunk csak, hogy egy fiú történetét fogja elmesélni nekünk, aki felveszi a harcot a gonosszal.

Ez ugyan elég általános jellemző, de a Limbo után biztosak vagyunk benne, hogy a PlayDead ötletei nem merültek ki ennyiben.
5 hozzászólás

Neurotic

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Remélem ha már két évet még szüttyögnek rajta akkor nem egy ültő helyembe fogom kijátszani amit megcsinálnak mint ahogy a Limbot Ez két dolgot mutat, hogy a játék jó ... és hogy a játék rövid

válasz erre

Vendég

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Kíváncsi leszek, mit csinálnak!

válasz erre

marco

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Bizony az egy érdekes játék, van ebben a csapatban potenciál.

válasz erre

Braddock

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Ja a limbo is elég jó lett szerintem!

válasz erre

Vendég

7 éve, 11 hónapja és 2 napja

Biztos érdekes lesz, jó koncepciójú cuccokat csinálnak.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljarDAVE profiljamarco profiljaRobi022 profiljakylx profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja