A Lian Li bemutatta új PC-V750 számítógépházát

2012. június 29.
1.5901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Lian Li az elmúlt napokban bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű számítógépházzal gazdagodott a termékpalettája.

A gyártó szóban forgó újdonsága teljes torony kialakítással lett tervezve, a boltok polcaira pedig Lian Li PC-V750 típusjelzéssel fog megérkezni. Akárcsak a vállalat eddigi modelljei, természetesen az új ház is teljes egészében alumíniumból készült, így egyáltalán nem meglepő, hogy a 230 X 440 X 586 milliméteres méretei mellé mindössze 7,35 kilogrammos tömeg társul.

A Lian Li PC-V750 alaplapok közül a microATX, a standard ATX, az XL-ATX, illetve az Extended ATX formátummal tervezett modellek fogadására képes. A beépített konfiguráció megfelelő szellőzését öt darab ventilátor biztosítja, amik közül két darab 120 milliméteres a frontrészen, két darab 140 milliméteres a ház tetőrészén, egy 120 milliméteres pedig a hátfalán kapott helyet, de a tervezők persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg.

Az optikai meghajtóknak egy nyitott 5,25 inches, míg a merevlemezeknek és szilárdtest meghajtóknak kilenc darab 3,5 inches, valamint három 2,5 inches rekesz kínál beépítési lehetőséget (átrendezéssel telepíthető hat darab is). A 3,5 inches tárolóhelyek közül hat darab már Hot-Swap rendszerű, vagyis ez esetben az adattárolók anélkül telepíthetőek vagy eltávolíthatóak, hogy ehhez a számítógépet le kellene állítani. A PCI és PCI Express kártyák részére tíz slot áll rendelkezésre.

A PC-V750 különlegessége, hogy a mérnökök tápegységnek a ház frontrészén alakítottak ki helyet. A számítógépház elülső részén kialakított I/O panel választékában található két darab legújabb generációs USB 3.0, egy USB 2.0 és egy eSATA csatlakozó, valamint az audiorendszer már megszokott fejhallgató és mikrofon kivezetése (HD Audio kompatibilis). Az újdonság ezüst, fekete, illetve oldalablakos fekete változatban lesz beszerezhető. A Lian Li PC-V750 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt semmiféle információt.

A Lian Li bemutatta új PC-V750 számítógépházát - 2. kép


A Lian Li bemutatta új PC-V750 számítógépházát - 3. kép

4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Raiden írta:
Valóban,én a tech.paraméterek alapján ítélem meg,nem a színe a fontos.
Habár..A színe az jó..De az eleje elég bóvlis.
Nekem meg pont hogy az jön be nagyon!mosolygó smiley

válasz erre

Raiden

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

RED írta:
Jaja, kívülről kicsit olyan... hát érdekes. röhögő smiley De am jó lehet, elég korrekt felépítésűnek tűnik.
Valóban,én a tech.paraméterek alapján ítélem meg,nem a színe a fontos.
Habár..A színe az jó..De az eleje elég bóvlis.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Raiden

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Hát ez nekem belülről jobban tetszik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja