A Lian Li bemutatta új PC-Q15 számítógépházát

2012. március 21.
1.4771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Lian Li a tegnapi napon bejelentette, hogy egy új fejlesztésű számítógépházzal bővítette ki termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a boltok polcaira Lian Li PC-Q15 típusjelzéssel, valamint fekete és ezüst színváltozatban fog megérkezni, érdekessége pedig, hogy az eddig megszokott lábak helyett a vállalat tervezői kisméretű alumínium kerekekkel szerelték fel, amiknek köszönhetően a szóban forgó ház erős hasonlóságot mutat egy különös megjelenésű játékautóval.

A PC-Q15 mini torony kialakítással lett tervezve, és mindössze 210 X 216 X 330 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 3,3 kilogrammos tömeg társul. A gyártó többi termékéhez hasonlóan az új modell is teljes egészében alumíniumból készült, és a kis mérete miatt kizárólag a Mini-ITX formátummal gyártott alaplapok fogadására képes, vagyis elsősorban a HTPC rendszerek tulajdonosainak jelenthet ideális választást. A beépített konfiguráció megfelelő szellőzését egy 120 milliméteres, a frontrészre pozicionált ventilátor biztosítja.

Az optikai meghajtóknak egy nyitott 5,25 inches, míg a szilárdtest meghajtóknak (SSD) és merevlemezeknek három darab 2,5 inches és egy 3,5 inches rekesz kínál beépítési lehetőséget, amik közül az utóbbi Hot-Swap rendszerű, vagyis lehetővé teszi a telepített adattároló eltávolítását még bekapcsolt számítógép mellett is.

A számítógépházat egy 300 wattos Micro-ATX tápegységgel szállítja a cég, ami 80 százalékos energiaellátási hatásfokkal büszkélkedhet, az előlapi I/O panel portválasztékában pedig két darab nagy adatátviteli sebességet garantáló USB 3.0 csatlakozó szerepel. Az új Lian Li PC-Q15 megjelenésére május végén számíthatunk, az árcéduláján pedig 179 eurós összeg lesz feltüntetve.
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 21 napja

És ha meguntad a szobádat csak felülsz rá aztán arrébb gurulsz!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

13 éve, 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

DoubleW

13 éve, 21 napja

Tetszenek ez a mini tornyokmosolygó smileyMég az ára is jó!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja