A Lian Li bemutatta legújabb Mini Q PC-Q11 számítógépházát

2010. augusztus 20.
2.4401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Lian Li Industrial szemmel láthatóan kifogyhatatlan készletekkel rendelkezik új fejlesztésű számítógépházakból, ugyanis a nemrég bemutatott Mini Q PC-V354 és PC-C50 modelljei után termékkínálatának újabb tagjáról rántotta le a leplet.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó Mini Q szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Lian Li Mini Q PC-Q11 típusjelzéssel fog felbukkanni. A ház mini torony kialakítással lett tervezve, és a Lian Li szokásához híven a vázszerkezete és borítása egyaránt alumíniumból készült.

A számítógépház 200 X 360 X 260 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 2,42 kilogrammos tömeg párosul, alaplapok közül pedig a Mini-ITX és Mini-DTX formátumú modellek fogadására van felkészítve. A Lian Li Mini Q PC-Q11 megfelelő szellőzéséről mindössze egyetlen 140 milliméteres ventilátor gondoskodik, ami a számítógépház front részén kapott helyet. Az optikai meghajtónak egy nyitott 5,25 inches, a merevlemezeknek és a szilárdtest-meghajtóknak pedig két darab 3,5 inches és két darab 2,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget, a bővítőkártyák részére pedig két darab slot áll rendelkezésre.

A lehető legcsendesebb működés érdekében a háttértárolók tartókerete rezgéscsillapító rendszerrel van felvértezve. A számítógépház előlapján kialakított I/O panelen található két darab legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése. Az új Lian Li Mini Q PC-Q11 fekete, vörös, ezüst és fehér színváltozatban fog megjelenni a boltok polcain, az árcéduláján pedig 95$-os (fekete és ezüst), 115$-os (vörös), illetve 175$-os (fehér) összeg fog szerepelni.


A Lian Li bemutatta legújabb Mini Q PC-Q11 számítógépházát - 2. kép



A Lian Li bemutatta legújabb Mini Q PC-Q11 számítógépházát - 3. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaGargameth profiljamarco profilja